Monday, April 09, 2007

Pääsiäinen

Lauantaina Juho, Minna ja kaikki kolme lasta lähtivät heti aamulla pääsiäismunien metsästykseen Athertoniin. Siellä oli järjestetty lapsille tapahtuma, missä oli munia piilotettu ja siellä on pääsiäsipupu ja vaikka mitä. Todella amerikkalainen tapa ja vastaavia tapahtumia on paljon. (en tiedä vaikka samanlainen tapa olisi nykyään Suomessakin, kun en ole lasten kanssa näin tiivisti ollut tekemisissä siellä...)

Sillä aikaa mä tein läksyjä ja Maijan kanssa piilotettiin meidän pihalle lapsille kananmunia. Niitä etsittiin valtavan jännityksen vallassa ja sen jälkeen maalattiin vesiväreillä todella hienoiksi.

Sunnuntaina oli aivan ihana ilma ja lähdetiin pitkän aamiaisen jälkeen Half Moon Bayn rannalle. Meillä oli mukana leija ja paljon hiekkaleluja ja oli aivan ihan päivä. Juostiin aaltoja karkuun Jamillan ja Toivon kanssa ja Juho ja Toivo lennätti leijaa, tehtiin (lue yritettiin tehdä) hiekkalinna, mutta se jäi vähän tyngäksi.

Me ollaan kyllä sellainen Kiljusen herrasväki kun tuolla suhataan :) Auto täynnä aikuisia ja lapsia niin paljon kuin mahtuu. Maija ja Elias takapenkillä, minä, Toivo ja Jamilla keskipenkillä, Minna ja Juho edessä. Ja aivan järkyttävä meteli koko ajan :) Kaikki huutaa samaan aikaan ja kukaan ei kuule mitään. Käytiin syömässä lounasta pienessä fish&chips paikassa ja voi niitä muita asiakasparkoja kun miekäläiset ensinnäkin vallottaa pari pöytää (siellä on yhteensä max 10 kpl 2-4 hengen pöytää) ja pidetään kauheeta krapelia.

No comments: