Thursday, April 26, 2007

Ensimmainen lukukausi takana

Nyt on viimeinenkin loppukoe talta lukukaudelta takana. Huh huh, taytyy sanoa, etta on renkaat kylla aivan tyhjat. Ihan vanteilla mennaan...
Laskentatoimen koe oli rankka, mutta luultavasti parjasin suht hyvin. Ens viikon alkupuolella selviaa lopulliset arvosanat.

Huomenna ma aion NNIIIIINNN nukkua!! Jos vaan mahdollista, nukun pari vuorokautta heti putkeen :) Ja sen jalkeen oleilen bikineissa tossa pihalla ja syon suklaata ja salmiakkia ja olen NNIIIIIIINN lomalla! Ihanaa!! Kokonainen viikko edessa eika tarvitse lukea koulu juttuja.
Niinhan sita luulis.... pitaa selvittaa mille kursseille ilmoittaudun kesaksi ja metsastaa netista halvat kirjat... etta ihan pakko on vahan miettia koulua. Mutta talla hetkella fiilis on mahtava enka anna minkaan pilata sita :)

P.S. Korjaus aikaisemmin kirjoittamaani: keskustelin tanaan aidin kanssa puhelimessa ja han noottasi mua siita, etta silloin kun olimme lapsenvahtina Jaanan ja Rumin Japanin matkan aikana ja olimme baarissa ja kerroin kuinka olin vahtinut puhelinta koko ajan, niin tekstista ei kaynyt ilmi se, etta lapset EIVAT SIIS TODELLAKAAN OLLEET YKSIN KOTONA vaan Maija ja Minna olivat silloin viela taalla. Siis jos jollekin jai sellainen kuva, etta jatimme lapset yksin kotiin, niin pitaa korjata, etta se ei ollut tilanne.

No comments: