Friday, April 13, 2007

Ihana aamu

Mulla on ollut tänään todella ihana aamu :)
Juho heräsi tosi aikaisin ja vannotti mulle, että "tapahtui mitä tahansa, niin et poistu tästä sängystä ennen kuin annetaan lupa". Vähän tosta arvelin, että jotain kivaa on tulossa... Sitte se herätti lapset ja ne lähti kaikki hipi hiljaa keittiöön. Vähän ajan päästä kaikki (Juho, Jamilla, Toivo, Minna, Maija, Elias) tulivat herättämään mut laululla ja kakulla. Aivan ihanaa!! Kakussa luki vielä ihan suomeksi: "Hyvää Syntmäpivää Änsku". Tosi liikkistä :) (kuvia tulossa kohtapuolin)

Mä sain ihan hirveesti lahjoja, en ole saanut näin paljon lahjoja kuin joskus lapsena viimeksi. Minnalta ja Maijalta sain ihanan marjapuuronpunaisen pashminahuivin. Juholta "reippaan" kokoisen lahjakortin Stanford Shopping Centeriin, tai itse asiassa se on jonkunsortin Visa, mikä periaatteessa käy missä tahansa. Jamillalta ja Toivolta pihalta poimittuja kukkia ja piirustuksia.
Ja sitte mun Suomi paketti oli ihan täynnä kaikkia aarteita! (lähettäjät Sirpukka, Jenni, Soile, Ms. Strawberry, Merja-Ann, Pirkkis ja Riitta) Suomalaisia juorulehtiä, perusvoide, mansikka suihkushampoo, Marimekko servettejä, suklaata, salmiakkia, meikkipussi, huulikiilto, suojelusenkeli sydän, CD:llinen suomipoppia ja erittäin tyylikäs Olvi Export neulepipo. (toivottavasti muistin kaikki...) Ja aivan ihania sanoja kirjoitettuina kortteihin, ihan kyyneleet silmissä niitä lueskelin ja ikävä tietysti tuli. Voi teitä ihanat ihmiset!! Kiitos. Ei tässä oikein mitään muuta osaa sanoa. Itku tulee taas tätä kirjoittaessakin...
Ei sitä ihminen tässä elämässä juuri muuta tarvitse kuin perheen ja ihania ystäviä.

No comments: