Wednesday, April 04, 2007

Nopeusenkat

Lapset sängystä autoon 20 minuuttia!! Voitteko uskoa??
Mulla oli loppunut akku puhelimesta yöllä, joten herätys ei toiminut... Jamilla heräsi ensimmäisenä ja sanoin sille vielä, että se voi lähteä olohuoneeseen leikkimään jos haluaa, että antaa meidän muiden nukkua vielä. Toivo ja Juho veti ihan täysillä zetoria.

Sitte Juho heräs ja katsoi kelloa. Kysyi multa, että koska kello on soimassa. Vastasin että varttia yli seiska. Juho siihen että kello on nyt kasi. APUA!!! Noustiin niin vikkelään, että en ole koskaan kuvitellut että pystyisin nousemaan niin nopeasti. (Nimimerkillä Todella Aamu-uninen) Lapset aamupesulle hirveetä vauhtia ja siinä samassa vaatteita päälle. Onnittelin itseäni siitä, että olin katsonut lasten vaatteet illalla jo valmiiksi, ei tarvinnut muuta kuin heittää ne päälle.

Juho laittoi sillä aikaa aamupalaa ja samalla kun lapset söi, kampasin molempien hiukset. Leivän loput ja vesipullot autoon mukaan, lapset turvavöihin ja eiku menoks. Mä olin siis tässä vaiheessa vielä yöpuku päällä ja tukka sekaisin... Lapsia vähän nauratti kun laitoin niitä autoon...

Juho ja lapset pääsivät matkaan ajoissa eikä kukaan myöhästynyt mistään :)

No comments: