Friday, July 20, 2007

Tyttojen kanssa ulkona

Nahtiin pitkasta aikaa Thoan ja Didemin kanssa keskiviikkona. Thoa kokkasi meille lounasta ja juteltiin mukavia. Didem on koulun kanssa yhta kiireinen kun minakin, joten ei ole ollut vaan aikaa nahda. Thoa lomailee, lucky girl!

Meilla oli aika riehakas meno ja oli ihan kamalaa lahtee kouluun neljaksi. Didemilla ei ole tunteja keskiviikkoisin, joten han jai Thoan luokse ja lahtivat shoppailemaan. Ja ma jouduin lahteman kouluun.... No... olin englannin tunnilla, siella on tarkeaa olla paikan paalla, koska siella oppii paljon hyodyllisia asioita jokaisella tunnilla. Mutta.... paatin kylman viileasti jattaa international business tunnin valiin ja liittya uudelleen tyttojen seuraan. Ma olen huono oppilas, tiedan, mutta ma niin tarvitsin sita eika professor Mathurin tunnit koskaan ole mitenkaan ihmeellisia, samat asiat pystyy lukemaan kirjasta. (Kuulin jalkeenpain, etta tunnin aikana oli ollut kaksi palohalytysta ja niissa oli mennyt niin paljon aikaa, etta opettaja oli paastanyt porukat kotiin tosi ajoissa. Joten en missannut yhtaan mitaan.)

Me mentiin siis drinksulle tyttojen kanssa ja meilla oli ihan sairaan hauskaa :) Ilta kesti seitsemasta puoli kahteentoista ja ehdittiin kaymaan vaikka missa ja tanssittiin ja pidettiin tosi hauskaa. Ensimmainen kerta taalla oloni aikana kun olin tyttoporukassa hippaamassa ja oli kylla todellakin sen yhden international business tunnin skippaamisen arvoista :) Ihmeellista, miten yksi hauska ilta ihanien ihmisten seurassa voi vaikuttaa nain paljon. Jopa kauhea koti-ikava vaistyi. Ja parisuhdekin voi paljon paremmin kun kay valilla tuulettumassa :)

1 comment:

Norppa said...

Hyvä hyvä, Ansku! Mä luulen että jokaiselle naiselle pitäisi välillä muistuttaa, että parisuhde VOI paremmin, jos itselläkin on hauskaa ;)
Toivottavasti nähdään pian!!