Monday, July 02, 2007

Onnea Juho!

Valaat olivat nakemisen arvoisia. Oltiin perjantaina noin 4 tuntia merella ja nahtiin ryhavalaita, delfiineja ja merileijonia. Kun vene lahti satamasta, oli tosi sumuista, mutta kun paastiin vahan kauemmas, niin oli taysin kirkasta. Kun oltiin oltu merella kolme ja puoli tuntia, meidat ymparoi taas sumu. Se tuli avomerelta ja oli aika inhottava. Mitaan ei nahnyt. Jos olisi jostain syysta tippunut veteen, niin ei olisi ollut mitaan kasitysta siita mihin suuntaan pitaisi uida. Onneksi ei tapahtunut mitaan ja paastiin turvallisesti maihin.

Illalla oli Juhon valmistujaisseremoniat Foothillissa. Oli todella mielenkiintoista olla mukana siella. Mina ja Allenit hurrattiin oikein urakalla Juholle kun han haki diplominsa. Juholla oli kaapu, hattu ja huppu niin kuin kaikilla muillakin, mutta sen lisaksi Juholla oli kultaiset "kaadyt" kaulassa koska valmistui niin hyvin arvosanoin. Ja mina olin ylpea!!! :) Juhlistettiin tapahtumaa kuplivalla ja hyvalla ruualla Gordon Bierschissa.

Lauantai paiva meni pihaa siivotessa ja jarjestellessa, koska illaksi oli kutsuttu ystavia grillaamaan ja Juhoa juhlimaan. Oikein onnistuneet kemut oli. Ruokaa oli varattu ihan hullun tavalla, mutta lahes kaikki meni :) Sauna oli kuumana ja nukkumaan mentiin reilusti seuraavan vuorokauden puolella.

Sunnuntai meni mun osalta opiskellessa. Pojat lahti Brunon ja Ursulan kanssa vuorille pyorailemaan. Aikaa niilla meni nelja tuntia, josta kolme ylamakea... Hulluja...

No comments: