Monday, July 09, 2007

Great America!

Meidat on siis kutsuttu Kanadaan haihin ja sinne ollaan koko ajan oltu kovaa vauhtia menossa. Mutta ei menna. Amerikkalainen byrokratia naytti taas kyntensa ja meidan Kanadan reissu on jaissa. Juho ei saa yhta tarvittavaa allekirjoitusta, joka tarvitaan maahan takaisin tuloon. Siis yhden allekirjoituksen takia meidan reissu peruuntui!!!

Kansainvaliset opiskelijat tarvitsevat koulusta I-20 lomakkeen, jossa kerrotaan etta ko henkilo on ko koulun oppilas. Jos lahtee pois maasta opiskelun aikana, lomakkeen viimeiselle sivulle tarvitaan tuore allekirjoitus koulusta. Silla koulu todistaa viranomaisille, etta ko henkilo tulee takaisin samaan kouluun opiskelemaan. Ja koska Juho valmistui Foothillista, he eivat voi enaa allekirjoittaa lomaketta. Eika Santa Clarakaan voi allekirjoittaa, koska Juho aloittaa opiskelut siella vasta syyskuussa. Joten Juho on jumissa tassa maassa syyskuuhun asti. Tai han voi kylla poistua, mutta ei paase takaisin. Great!!

Tassa maassa on kylla asiat niin peesta, etta ei millaan voi uskoa! Ja kuinka suuri asia taala on vapaus!! Mika hiton vapaus?? Kysyn vaan. Taalla taytyy varmaan hengittamiseenkin tayttaa muutama lomake ja pyytaa leimat.

No comments: