Wednesday, July 11, 2007

Matikan mid-term

Jarkyttavan sikavaikee matikan valikoe on nyt palautettu. Se ei ollut luokassa tehtava, vaan saimme tehtavan kotiin. Se oli ihan mielettoman vaikea. Tein sita Juhon avustuksella ja useaan otteeseen koulussa ryhman kanssa ja kaikki ovat samassa pisteessa. Mistaan vastauksista ei olla taysin varmoja.

Proffa on Japanilainen matikkanero, joka elaa ihan omassa maailmassaan. Ajattelee ihan eri tasolla kuin me oppilaat eika todellakaan opeta sita mita vaatii. Kokeessa oli 15 tehtavaa ja kaikkiin meni puolesta tunnista tuntiin aikaa, joihinkin ehka jopa enemman. Olisin mieluummin tehnyt kokeen luokassa, silloin se olisi kestanyt korkeintaan kolme tuntia. Nyt siihen meni niin helvetisti aikaa, etta meinas todellakin hermo menna. Tasta kurssista kun selvian, niin en ikina enaa koske matikan kirjaan.

Harmi, etta tuollainen opettaja pystyy lyttaamaan ihan maanrakoon. Han viela itse kertoi kurssin alkaessa, etta oli saanut viime jaksolta tosi huonot arvostelut oppilailta. Ja ihmetteli aaneen, etta mistakohan se mahtaa johtua!! Haloo!!! Ehka kaverin kannattaisi vahan miettia opetusmetodeitaan. Tasta voisi oikeasti tehda valituksen. Me ollaan maksavia asiakkaita ja maksetaan siita etta meita opetetaan. Proffa vaatii tehtavissa ja kokeessa paljon paljon enemman kuin mita han opettaa.

Onneks mulla oli viime jaksolla maailman ihanin matikan opettaja, Christina Clark. Hanesta ja Professor Tabarasta ei todellakaan voi edes puhua samana paivana.

No comments: