Tuesday, July 17, 2007

Autossa

Perjantaina oltiin Palo Altossa syomassa tosi kivassa Italialaisessa ravintolassa. Jaatiin viela syomisen jalkeen nauttimaan pari lasia viinia omistajien kanssa. Tosi hauskoja vanhempia Italialaisherroja :) Sen jalkeen kaytiin katsomassa paikallinen yokerho ja se olikin ihan ok, vaikka hyvaa dance-musaa ei siellakaan soitettu.

Lauantaina ajeltiin San Joseen ja etsittiin Golden Gate Universityn sikalainen kampus. Se onkin ihan 101 varrella ja sinne ajoi noin 20 min. Me asutaan San Josen ja San Franciscon puolessa valissa joten ajattelin etta josko syksylla ottaisin siella jotain. Ja koska sinne oli noin helppo paasta, luultavasti otankin lauantaisin yhden kurssin.

Sielta ajettiin Santa Cruzin beachille, mutta matkaan meni ihan havyttoman kauan aikaan. Kaikki muutkin piilaakson asukkaista olivat ilmeisesti paattaneet lahtea sinne rannalla, koska tie oli tosi ruuhkainen. Sinne menee mutkainen motari vuorien yli ja siella oli mielettomasti autoja. Ja kun vihdoin paastiin kaupunkiin, parkkipaikan etsiminen oli yhta tuskaa. Sellainen vihdoin kuitenkin loytyi ja paastiin viettamaan loppupaivaa rannalla ja ihana ilma olikin :)

Takaisin lahdetiin about sellaiseen aikaan, kun varmaan suurin osa muitakin, joten paatettiin menna eri reittia takaisin. No vaihtoehdot on tosi vahissa. Jos ei halua menna sita tavallista tieta, pitaa menna joko highway1:ia tai skylinea. Ykkonen kiertaa tosi paljon, joten valittiin skyline, joka on todella mutkainen vuoristotie. No, aikaa meilla meni varmasti enemman kuin mita olisi mennyt ruuhkassa, mutta nahtiinpahan sairaan makeita maisemia. Tuli istuttua lauantaina yhteensa noin 3-4 tuntia autossa...

No comments: