Wednesday, December 19, 2007

Syksy takana

Taas yksi jakso takana! Ihan mieletön fiilis. Minä ja ryhmä tehtiin mitä voitiin ja lopputulos oli paljon parempi mitä ois voinu odottaa. Mulla ja Susannalla oli vielä maanantaina ilmiriita siitä miltä meidä esitys näyttää. Mutta sovittiin että "we agree to disagree" ja lopputulos oli se että meidän esitys oli ihan järkyttävän hyvä ja me oltiin kaikki samaa mieltä about joka asiasta.
Minä opin tämän projettin aikana sen, että on ihan ok olla erimieltä asioista ja on ihan fine joskus vaan antaaa asoiden olla. Hyvä fiilis :)

Kokonainen vuosi takana ja toinen edessä. Koulu on todella rankkaa, mutta samalla erittäin mielenkiintoista. Elämä on lutviutunut alun ikävän jälkeen, täällä Amerikassakin voi elää. Olen onnellinen, että valitsin tämän polun.

1 comment:

Anonymous said...

Ansku, sä oot oppinut yhden TOSI TÄRKEÄN asian elämässä, joka saattaa tulevaisuudessa pelastaa moneen kertaan sun perheonnenkin! ;)
Ei sillä ole niin väliä kuka on "oikeassa" ja kuka ei.. pääasia ettei jäädä luuppiin pyörimään vaan nähdään metsä puilta!
HYVÄÄ JA LÄMMINTÄ JOULUMIELTÄ ystäväiseni - ja hillittömän onnistunutta uuttakin vuotta!
Truly Yours,
NordePordePoks