Thursday, December 27, 2007

Matkalla

Joulupäivänä matka jatkui taas, ajettiin Flagstaffiin tarkoituksena mennä keskiviikkona Grand Canyonille. Ajomatka oli taas erittäin mielenkiintoinen. Aavikkoa ja autiomaata, vaikkakin ihan erilaista kuin Nevadassa sunnuntain ajopäivän aikana. Silmän kantamattomiin vuoria ja autiomaata. Ajettiin Route 66:iä pitkin intiaani reservaatin läpi, ihan uskomattomia maisemia. Käytiin myöskin katsomassa Hoover Dam patoa, joka ylittää Colorado joen Nevadan ja Arizonan osavaltioiden rajalla. Todella mahtavan kokoinen paikka. Siellä vaihtui myöskin kellonaika tuntia myöhemmäksi.
Auringon laskiessa näimme villihevosia. Haluan ainakin uskoa, että ne olivat villejä. Karja tosin laiduntaa ihan vapaasti preerialla, joten saattaa olla, että olivat jonkun omistamia hevosia, mutta ihan vapaasti ne siellä kulkivat. Toivottavasti saatiin hyviä kuvia.
Yötä oltiin pienessä Flagstaffin kaupungissa, historiallisessa (valm 1927) Monte Vista hotellissa. Siellä on yöpynyt monia kuuluisuuksia Clark Cablesta Michael J. Foxiin ja Anthony Hopkinsiin. Lämpötila noin -15 ja lunta ihan reippaasti. Ei oltu ihan varauduttu siihen, että siellä on niin kylmä. Onneksi meillä oli Tahoen jäljiltä toppatakit mukana, ne oli todella tarpeen.

No comments: