Wednesday, August 01, 2007

Tatyana ja Stacy

Olin tanaan lounaalla parin opiskelukaverin kanssa, Tatyana from Brazil ja Stacy from Taiwan. Me ollaan alunperin nahty toisemme jo tammikuun alussa kun koulussa oli kansainvalisten opiskelijoiden orientaatio, mutta meilla ei ole ollut yhteisia tunteja, joten ei olla oltu sen kummemmin tekemisissa. Muutama sana vaihdettu kaytavalla. Stacy ja Tatyana lukevat molemmat paa-aineena markkinointia, joten he ovat kylla olleet tekemisissa keskenaan, mutta nyt vasta saatiin aikaiseksi jarjestaa kolmestaan yhteinen tapaaminen.

Tosi kivaa saada lisaa ystavia, niita ei taalla tosiaan ole mitenkaan liikaa tyrkylla. Hassu yhteensattuma tassa kaikessa on se, etta Stacyn poikaystavan paras kaveri on suomalainen Tuomas, ja Tatyana on alkanut tapailla hanta! Sovimme tyttojen kanssa, etta otetaan pojat mukaan ja mennaan kaikki syomaan tai jotain. Taytyyhan meidan tutustua tahan suomalaiseen, koska taalla on harvinaista herkkua jutella ja tutustua toisiin suomalaisiin :)

Viimeiset kolme viikkoa tata jaksoa edessa ja hirvea vuori viela tekemattomia toita, mutta jotenkin mulla on aika energinen fiilis. Luultavasti johtuu siita, etta lentolippu Suomeen on palkintona viimeisen tentin jalkeen :) Viimeinen rutistus viela ja sitte lomalle. Yksi iso projekti saatiin paatokseen, kun palautettiin international busineksen ryhmaprojekti NAFTAsta. Oltiin varauduttu tekemaan parannuksia opettajan kommenttien perusteella, mutta ainoa kommentti, joka saatiin, oli etta "oikein hyva". Sopii meille! Jaapahan aikaa enemman muihin aineisiin. Esitys NAFTAsta on ensi viikolla.

No comments: