Saturday, August 04, 2007

Perhe kotona taas

Jaana ja Rumi ja lapset palasivat eilen kotiin kahden kuukauden Euroopan turneeltaan. Kylla oli kiva saada ne kotiin! Lapset oli kesan aikana kasvaneet tosi paljon (Toivo toukokuusta sentin!) ja muutenkin tulleet jotenkin "isommiksi". Kerrotavaa riitti paljon. Rumin Suomen kurssi oli ollut menestys ja nyt han puhuu ja lukee jo erittain hyvin Suomea.

Lapsilla oli ollut meita kova ikava, niin kuin meillakin heita. Halusivat tulla meille yokylaan, mutta Jamilla sammui ylakertaan jo kuuden maissa ja Toivo oli kylla meilla katsomassa elokuvaa, mutta meni kuitenkin ylakertaan nukkumaan :) Herasivat tietysti aikaeron takia kukonlaulun aikaan ja tulivat meidan sankyyn. No, meillakin oli sitte aikainen heratys kun lapsilla oli niin hirveesti asioita kerrottavana.

Tosi nopeesti meni kaks kuukautta ilman perhetta, vaikka toisaalta tuntuu, etta ne olivat pois vaikka kuinka kauan. Ja just kun on taas koko konkkaronkka koolla, niin ma lahden kolmen viikon paasta Suomeen. Toivo on kylla sita mielta, etta ma en saa lahtee....

No comments: