Saturday, August 11, 2007

Pariterapia ja Toivo yokylassa

Oltiin Juhon kanssa eilen illalla pariterapiassa... Siis oltiin hierojalla samaan aikaan! :) "Massage therapy in couples room", oli ihan pakko vahan leikkia sanojen kanssa :)
Oli ihan torkeen hyva hieronta. Mulla on ollut selka tosi kipee noin viikon verran. Jalat on ihan jumissa ja se sateile selkaan. Kylla kai on jumissa, kun istun tuntitolkulla poydan aaressa ja teen koulujuttuja. Mulla on ollut ihan samoja selkavaivoja silloin kun viimeksi opiskelin. Pitais muistaa valilla kavella eika vaan istua paikoillaan monta tuntia. Taa hieroja hieroi koko tunnin pelkastaan jalkoja ja pakaroita ja vahan selkaa ja ma olin kuin uusi ihminen sielta poistuessani. Ihan paasta huippasi, kun veri alkoi taas kunnolla kiertamaan. Juholle tehtiin deap tissue hieronta, sellanen, etta mennaan todella syvalle lihakseen ja sattuu kovin. Hieroja oli sellainen pieni latinotytto ja Juho oli vahan naama vaarinpain, etta tuleeko tasta mitaan, etta ei toi typy jaksa mitaan kunnolla hieroa. Niinpa niin. Herra oli "hieman" eri mielta vahan ajan paasta. Sai sellasta kyytia, etta alta pois :) Ja mua nauratti. Ei tainnukaan olla ihan heiveroinen typy.

Toivo on ollut meilla pari yota yokylassa. Ja se on nukkunut molemmat yot ihan mielettoman hyvin. Ensimmaisena iltana luettiin yksi satu ja sen jalkeen han laittoi silmat kiinni ja nukahti heti. Todella ihmeellista! Viela kevaalla kun Jaana ja Rumi oli Japanissa ja lapset meidan kanssa, niin nukkumaan meno ei todellakana ollut noin helppoa. Eilen illalla me oltiin siella hierojalla ja Jaana joutu soittamaan, etta missa te ootte kun Toivo haluaa menna nukkumaan, mutta ei suostu menemaan ylakertaan, vaan haluaa tulla meidan kanssa. Kun me tultiin kotiin, Toivo meni meidan sankyyn ja jai sinne yksin nukkuman, kun me mentiin viela syomaan iltapalaa. Uskomatonta! Viela pari kuukautta sitte, se ei ois ikina uskaltanut nukkua siella yksin. Niin ne lapset kasvaa ja saa lisaa rohkeutta. Luultavasti syyna on myos se, etta meidan huoneessa on paljon viileampi nukkua ja meidan sanky on isompi...

No comments: