Monday, January 22, 2007

Wannabe korisfanit

Vietettiin kiva päivä lauantaina beachilla Half Moon Bayssa, Juholla oli mukana syöksyleija ja siellä tuuli niin hirveesti, että sille tuli vauhtia ihan tarpeeksi. Mäkin kokeilin sitä ja meinasin osua Juhoa, niin että sen piti syöksyä rantahiekkaan... ei pitäisi antaa mulle mitään tollasia vaarallisia juttuja....

Juhon äiti, Leena, lähti samana iltana takaisin Suomeen. Lentokentällä mulla oli vähän kummallinen fiilis, kun en tajunnut millään etten mä siis lähde minnekään.

Illalla lähdettiin Juhon kanssa käymään oluella meidän paikallisbaarissa, BBC:ssa (British Bankers Club). Se on tosi kiva paikka, pienen kävelymatkan päässä ja siellä on todella mukavaa henkilökuntaa. Siellä tuli korista telkkarista ja me jäätiin jostain syystä ihan innoissamme sitä tuijottamaan. Sattumalta oli menossa peli, jossa pelasi Golden State Warriors ja joku Cleavelandin joukkue. Warriors on Bay Arean oma joukkue, joten tietenkin me kannustettiin sitä. Siitä tulikin aika hauskaa ja lopulta oltiin ihan into piukassa suuria Warriors faneja :) (Rouva Mansikalle tässä kohtaa erityisterkkuja!)

No comments: