Tuesday, January 30, 2007

Deitillä Juhon kanssa

Taas on alkanut uusi viikko ja itse asiassa oikein mukavissa merkeissä. Löydetiin lauantaina sattumalta tosi hyvännäköinen kuntosali ihan Palo Alton keskustassa. Käveltiin sisään ja siellä oli oikein ystävällinen typykkä, joka kertoi meille miten homma toimii heillä ja kierrätti tsekkaamassa paikat. Se oli sitte siinä! Nyt on tosi kiva jumppapaikka löytynyt!!

Aika kallis se on ($117/kk n.100€), mutta sinne ei tarvitse kuin mennä paikalle sopivissa tamineissa ja kaikki muu onkin talon puolesta: vesipullot, hedelmät, kahvi, tee, pyyhkeet, shampoo, hoitoaine, ruumisrasva yms yms. Mä polkasen sinne tästä kotoa 15 minuutissa. Ensimmäiset spinning tunnit takana ja oikein hyvä olo :)

Samalla reissulla lauantai-iltana löydettiin oikein hauska sportti baari myös! Juhon kanssa deitillä aina sattuu ja tapahtuu... :) Oltiin syömässä Gordon Bierschissä, joka on vähän Amarillon ja saksalaisen panimoravintolan välimuoto ja siellä on ihan törkeen hyvää ruokaa. Siitä parin korttelin päässä on Old Pro niminen sporttibaari, jossa näytti olevan hyvä meininki, niin mehän tietysti ängettiin sinne mukaan.

Meillä oli ihan hillittömän hauskaa! Tutustuttiin yhteen porukkaan (yksi tyttö, kolme poikaa) ja pelattiin niiden kanssa hauskaa juomapeliä. Piti keksiä kaikenmaailman juttuja omalla vuorolla ja mulla kun on vielä hiukan hakusessa toi english niin kaikilla oli aika hauskaa...

Siellä baarissa oli vielä kaikenkukkuraksi sellainen rodeohärkä ja koko ajan porukkaa kokeilemassa onneaan sen kanssa. Me istuttiin ihan sen vieressä, joten naurettavaa riitti siltäkin osin :)

No comments: