Thursday, December 01, 2016

Kiitospäivän huveja

Näiden ihanien kanssa oltiin San Franciscon Orpheum Theatressa katsomassa Lion King musikaalia. Pojat tykkäsivät paljon eikä lähes kolmen tunnin paikallaan olokaan tehnyt tiukkaa. Nämä rauhalliset isot pojat jaksavat, toista olisi ollut pienten veljien kanssa. Jasper on selvästi enemmän raskaan musiikin fanittaja, koska eniten tanssi paikallaan sellaisen musiikin soidessa. Musikaali oli todella loistava! En pääse yli miten hieno oli puvustus. Miten ihmeessä ne saivat aikaan kaikki eläinhahmot yms. Mahtava!


Lauantai- ja/tai sunnuntaiaamuisin meillä usein syödään runsas brunssi. Nautiskellaan rauhassa pitkän kaavan mukaan ja rupatellaan mukavia. Tässä on esillä Jasperin laatima menu Parkkisten brunssiravintolassa yhtenä viikonloppuaamuna. Ravintolassa oli neljä henkeä henkilökuntaa ja yksi asiakas, Isoäiti. Hänellä oli hovimestari (Jasper), tarjoilija (Anton), kokki (Juho) ja keittiöapulainen (Ansku!!). Huolimatta keittiöapulaisen napinasta omasta roolistaan, ravintola oli suksee ja suunnittelemme pop-up ravintolan avaamista samalla kokoonpanolla jatkossa. 

Kiitospäivää vietetteen perinteisellä kokoonpanolla Alastalojen kanssa. Pari päivää aikaisemmin operoidusta polvestani huolimatta saimme ruuat pöytään yhteistyöllä. Onnistunut ilta tietysti taas, kun saa sekä aikuiset että lapset olla parhaiden ystäviensä seurassa. 


Pakollinen suloisuuspläjäys. Poikien keskellä on minun ja Juhon ihan omin pikku kätösin tekemä pituustaulukko, jossa on Antonin mitat hänen puolellaan ja Jasperin toisella puolella. Anton on reilusti pidempi, kuin mitä Jasper oli samanikäisenä. Mikä ei ole ihme, kun kaveri vetää lihaa enemmän melkein kuin Juho. Ja se on paljon. Isoveli syö hiilihydraatit ja pikkuveli proteiinit. 

Kiitospäivän pyhiä oli jonkun verran lusittavana ja minä suht rampana polvileikkauksen jäljiltä, joten elokuva oli hyvä ajanvietto kaikkien mielestä. Kävimme katsomassa Disneyn uusimman elokuvan Moana. 

Meidän perheen pieni skeittijäbä. Jostain syystä Anton on nyt todella innostunut skeittilaudasta ja on itse asiassa yllättävän hyvä siinä. Ja jaksaa kärsivällisesti harjoitella. Tässä vaiheessahan se on suunnilleen vaan tasapainoilua laudan päällä tasaisella, mutta fiilistellä pitää kuitenkin skeittipuistossa isojen poikien keskellä. 


No comments: