Wednesday, November 16, 2016

Viikonloppuloma Phoenixissa



Tälläisia ihania kuvia viime viikonlopulta Phoenixista, Arizonasta. Phoenix on vain parin tunnin lentomatkan päässä ja siellä on ympäri vuoden kesälämpötilat, joten päätimme lähteä sinne rentoutumaan pitkäksi viikonlopuksi. Pojat saivat nauttia vesipuiston antimista kolme kokonaista päivää ja aikuiset auringosta ja löhöilystä. Parkkeerasin itseni aurinkotuolille vesiliukumäen alapäähän ja väsyin pelkästä poikien ylös-alas juoksemisesta. 


Mun äiti eli poikien Isoäiti on Suomesta vierailulla ja otimme hänet tietysti mukaan. Hän teki vielä päiväreissun Grand Canyonille, missä pääsi helikopterin kyydistä näkemään jylhät maisemat. 

Pojat viettivät yhden päivän lastenleirillä etsien intiaanien jättämiä nuolenkärkiä, askarrellen tiipii-telttoja ja saaden paljon uusia ystäviä. Minä ja Juho kävimme sinä aikana parin tunnin patikkaretkellä läheisillä kukkuloilla. Aika kivikkoinen autiomaa verratuna Kalifornia maastoihin. Kuuma tuli, mutta oli mahtavat näkymät. 




Oli aivan mahtava viikonloppu. Aikuiset saivat rentoutua kyllikseen ja lapsille oli riittävästi ohjelmaa. Kolme päivää riitti hyvin ja kotiin oli taas kiva palata. Ensi viikolla onkin taas uudet lomat on kun on Thanksgiving. 


No comments: