Tuesday, December 13, 2016

Suomikoulun joulujuhla


 
Suomikoulun joulujuhlassa molemmilla pojilla oli oman luokkansa kanssa esitys. Antonin luokka esitti joulukuvaelman, jossa heidän näyttelijätaitojansa ei varsinaisesti vaadittu. Ainoastaan piti seistä roolin mukaisessa vaatetuksessa paikoillaan, kun nauhalta tuli kertomus. Ja hienosti nämä nelivuotiaat osansa vetivät. Vasemmalta oikealle Joel, Arina, Amelie ja meidän pikku paimenpoika Anton. 


Tässä on varsinainen "esitys" meneillään ja joillekin se paikallaan oleminenkin oli hieman hankalaa. Varsinkin lampaat tuossa edessä eivät oikein pysyneet aisoissa, vaikka oli paimen ihan vieressä. 


Anton ei olisi aluksi millään halunnut pukea paimenen asua päälleen, mutta kun hän pääsi rooliinsa sisälle, ei sitä olisi millään saanut ottaa pois. Pieni tonttutyttö vieressä on Lara. 

"Soihdut sammuu, kaikki väki nukkuu, Väki nukkuu..." Jasper tuossa keskellä punaisessa paidassa ja vihreissä housuissa ilman tonttulakkia. 


Tip tap tip tap tipe tipe tip tap....


Tässä odotellaan erittäin jännittyneenä vuoroa Joulupukin juttusille.

Ja ihme ja kumma, tämähän Joulupukki puhuikin suomea! Kun viime lauantain pukki puhui englantia. Niin se Joulupukki on fiksu mies. 

P.S. Onko tämän kauniinpaa ruisleipää olemassa?? Kiitos Jaana-täti!

No comments: