Monday, December 05, 2016

Joulun alusaikaa

Joulu tulla jolkottaa ja valmistelut on aloitettu. Lauantai aamuna koristeltiin naapureiden kanssa taloyhtiön aulassa joulukuusi. Siellä oli pieniä ja isoja pallon asettajia mukana.

Kuusen koristelusta pikapikaa brunssille Joulupukin kanssa. Edellisen viikon kiroilukeskustelu oli jäänyt sen verran ilmeisesti painamaan mieltä, että edellinen ilta meni Jasperilla hyvin hermostuneissa tunnelmissa. Tuli jopa pieni itku kun hän pelkäsi, että on tuhmien poikien listalla kun on sanonut rumia sanoja. Antsua ei paljon listat kiinnostaneet, hän halusi varmistaa, että Joulupukki tuo meille uuden talon, jossa on yläkerta. Ja uuden pyörän. Ja uuden potkulaudan. Ja ja ja ....

Jasper oli erittäin epäluuloinen Joulupukin parran suhteen ja sanoi jo etukäteen kiinnittavänsä siihen huomiota. Tälläpä Joulupukilla olikin ihan aito parta! 

Pukki parkaa kävi kyllä vähän sääliksi, kun istui siellä kuumassa tilassa tuntitolkulla ja jutteli aika tovin kaikkien lasten kanssa. 


Peruskiipeilyhommia


Sunnuntaiaamun elokuva Norm of the North

Suomikoulussa juhlittiin Suomen itsenäisyyttä sunnuntaina ja Jasperin luokka esitti hienon Toukka kipee herneenvartta -lorun. 
 
Vincent oli soittamassa huilua ja hienosti soittikin! 

No comments: