Sunday, February 11, 2007

Sunnuntai kyläilyä

Meille tulee välillä viikonloppuaamuisin pari pientä peikkolasta sänkyyn. Tänään aamulla kävi taas näin ja saatiin aamulla ensin pieni peikkopoika meidän väliin nukkumaan. Jaana ja Rumi käy useasti aikaisin aamulla kävelemässä vuorilla ja lapset kun herää, niin ne tulee meille.

Pieni peikkotyttö kun heräsi vähän myöhemmin, hänkin kömpi meidän sänkyyn ja siinä vaiheessa kaikki tietysti herättiin ja meillä oli hauska aamuhetki. Toivo elää tällä hetkellä hyvin vahvasti laulu-vaihetta eli hän laulaa koko ajan. Ihan mitä vaan ja ihan millä vaan sävelellä. Tänään saatiin pari erittäin hyvää laulua videolle :) (linkki tulee piakkoin)

Juhon luokkakaveri taidehistorian kurssilta on noin 60+v suomalais-kiinalainen nainen ja hän oli kutsunut Juhon ja mut tänään heille syömään. Mentiin sinne noin neljän maissa. Gloria ja Alan osoittautuivat aivan ihanaksi pariskunnaksi! Syötiin kiinlaista "fondue" ruokaa. Pöydässä oli siis iso kulho, jonka keskellä on kuumia brikettejä, jotka lämmittävät kulhoa, joka on täynnä kanakeittoa ja sinne laitetaan lihaa, tofua, katkarapuja, sieniä, nuudeleita ja periaatteessa ihan mitä vaan, sitten ne nostetaan omalle lautaselle riisin kanssa ja syödään. Hankala selittää, mutta erittäin hyvää :)

Glorian mies Alan on englantilainen jazz-muusikko ja hän soittaa aina välillä täällä yhdessä pubissa. Päätettiin, että seuraavan kerran kun hänellä on keikka, mennään kuuntelemaan yhdessä.

Todella ihmeellistä istua siellä heillä ja puhua välillä suomea tämän naisen kanssa, joka näyttää kiinalaiselta, mutta on olemukseltaan ihan suomalainen :) Hänen äitinsä on suomalainen ja isä kiinalainen. Vanhemmat ovat tavanneet täällä Menlo Parkissa ja hän on asunut nuoruutensa täällä. Mutta hän on asunut myös Suomessa 20 vuotta ja palannut takaisin tänne neljä vuotta sitten.

Kaikkein hauskin sattuma on, että heillä on kesämökki Fiskarssissa, vain muutaman kilometrin päässä Parkkisten (Juhon isovanhempien Liisan ja Keijon) kesäpaikasta, joka on Mustiolla!! Maailma on siis todella pieni, se tuli tänään taas todettua :)

1 comment:

Anonymous said...

Heipsan Juho ja Ansku!

Ihana lukea tuota teidän blogia. Kirjoitelkaa vaan ahkerasti - täällä luetaan innolla. Hauskaa viikonloppua ja toivottavasti tentit ovat menneet hyvin.

Kyllä se siitä. Terveisiä kaikille ja suukkoja sekä haleja!
/leena