Friday, February 09, 2007

Hyvä päivä

Tänään on taas hyvä päivä :)
Vatsa on täynnä Ikean hyviä lihapullia ja suklaamuussia ja vaikka mitä. Ihmisen mieli tulee onnelliseksi niin pienistä asioista. Se on ihanaa :)

Huomennahan meidän vasta piti mennä sinne Ikeaan, mutta mentiinkin jo tänään perjantaina lounaalle, kun Juholla oli iltapäivä vapaata. Oltiin niin hurmoksessa siellä Ikeassa, että me melkein unohdettiin hakea Jamilla koulusta.... Se on kamalaa! Lapsparka....

Mulla on ens viikolla ensimmäinen koe, matematiikasta, ja tämä viikonloppu meneekin sitte laskiessa. Mä en itse asiassa ole ollenkaan niin huolissani matematiikasta enää ja meillä saa kuitenkin olla kokeessa kirja ja kaikki muistiinpanot.

Ensimmäiset kokeet on myös tulossa laskentatoimesta ja economicsistakin. Onneks kaikki kuitenkin eri viikoilla. Matikka ensin, siitä viikon päästä laskentatoimi ja siitä viikon päästä economics. Laskentatoimen koekin on open books/open notes, kaikki muistiinpanot ja kirja saa siis olla mukana, joten en ole hirveen huolissani siitäkään. Eniten huolestuttaa economics. Mulla loppuu sanavarasto ennen kuin olen saanut selitettyä asiani. Hirvee kauhuskenaario; ymmärrän mitä kysytään ja osaan vastatakin, mutta en osaa selittaa asiaa englanniksi!!

Ja suomalaisena olen sitä mieltä että lyhyestä virsi kaunis, mutta sehän ei olekaan amerikkalainen tapa. Ei ollenkaan. Kaikkee pitää selittää ainakin kahteen kolmeen kertaan. Että saa tosiaan nähdä kuinka ämmän käy.

1 comment:

Hanna Kopra said...

Siis ajattelet vaan niiden logiikkaa (ämerikkäläisten siis) esim. tv-ohjelmissa. Kaikkea kerrataan moneen kertaan, että kaikki varmasti ovat ymmärtäneet ymmärtää asian kuten oli tarkoitus että se ymmärretään.

Ymmärräthän?