Monday, June 28, 2010

Muuttolaatikoiden keskellä


Nyt on ensimmäinen muutto takana. Meidän kaikki tavarat (siis meidän elämä) on pakattu Zahireiden autotalliin. Muutaman pahvilaatikon turvin on nyt elettävä seuraavat kolme viikkoa täällä Glenwoodilla ja myös kuukauden Suomi reissu. Toivottavasti olen ottanut kaiken huomioon pakatessa, koska autotalli on sen verran piukkaan pakattu, että jos sieltä jotain tarvitsee se on lähes mahdotonta. Jasperin tavarat on melkein kaikki esillä joten siltä osin ollaan turvassa (paitsi että itkuhälytintä etsittiin ensimmäisenä iltana jo ihan kuumeisesti eikä löydetty...) Omista ja Juhon tavaroista en olisi niinkään varma. Mutta eiköhän me aikuiset pärjätä vähän vähemmälläkin tavaramäärällä. Pääasia että passit jostain löytyy kun pitää lähteä.
Me ollaan nyt oltu siis täällä vanhoilla kotikonnuilla "Glenwood Innissä" perjantaista lähtien. Ei sentään samassa huoneessa kuin missä asuttiin, nyt kokeillaan toista alakerran makkaria :) Hyvin on uni maistunut. On tosi mukavaa olla taas Menlo Parkissa. Mountain Viewssä oli kiva käydä kääntymässä, mutta jotenkin nämä kulmat tuntuu enemmän kodilta. Kaikkein eniten olen innoissani (siis uuden kodin lisäksi) siitä, että pääsen kävellen joka paikkaan. Kaikki hyvät ruokakaupat (Whole Foods, Safeway, Trader Joe's) on kävelymatkan päässä kuten myös Palo Alton ja Menlo Parkin keskustat. Niin kivaa kärrytellä täällä joka paikkaan! Me ei Jasperin kanssa paljon autoa enää tarvita. Tänään kärryteltiin jumppaankin aamulla. Jaapo tyytyväisenä vaunuissa ja minä sain hyvän hien pintaan ennen ja jälkeen jumpan. Otin kuukauden kokeilun sellaiseen The Daily Method paikkaan ja mielenkiintoinen jumppa on ollut. Se on baletin, keskivartalo & lihaskunto treenin ja venyttelyn yhdistelyä ja tehokas tuntuu olevan. Saa vauvamaha kyytiä! Ensimmäisen viikon jälkeen ryhti tuntuu jo paljon paremmalta :) Jasper on siellä hoidossa mun jumpan ajan ja hyvin on mennyt. Hän on ihan tyytyväisenä siellä keikkunut keinussa tai ollut hoitotädin sylissä ja missä vaan. Äidillä on taitanut olla enemmän ongelmia :) Miten se onkin jotenkin niin kauheen vaikeeta jättää häntä sinne? En malttaisi lähteä kun hän on vaan niin kertakaikkiaan suloinen olento! Ja vähintään kerran täytyy jumpan aikanakin kurkistaa, että kaikki on hyvin.

4 comments:

Anonymous said...

Aika äijä tuo Jasper jo on ;) Erittäin suloinen tapaus... t.SuviM

Johanna said...

Ihanaa! :)
Jasper on niin suloinen. Mahtava että pian nähdään! Tsemppiä sinne ja nauti Menlo Parkista, vieläkin kaipuu sinne on kova........

Anonymous said...

Hirveesti noi pikkunaperot muuttuu muutamassa viikossa. Jasper on jo "iso poika" eikä mikään vauveli enää. Tosi suloinen tapaus! :o}Terkuin Riitta

alien said...

Oi! Miten iso poika Jasper jo on! Odotetaan kovasti teidän kaikkien näkemistä. Kävin 'kyläilemässä' uuden kotinne edustalla google mapsin kautta. Oikein mukavan näköistä aluetta sekin. Kaikkea hyvää teille - ja nähdään pian!!