Friday, June 04, 2010

Muutto takaisin Menlo Parkiin

Kaikki pyörii niin Jasperin ympärillä nykyään, ettei paljon muuta kerrottavaa ole. Paitsi nyt kun varmistui että muutamme takaisin Menlo Parkiin! Aivan mahtavaa!
Asunto sijaitsee kävelymatkan päässä Zahireista (eli Jaana & kumppanit) Menlo Parkin ja Palo Alton rajalla. Eli siitä on lyhyt kävelymatka sekä Menlo Parkin keskustaan että Palo Alton keskustaan. Molemmissa on ihania kahviloita :) Siinä on iso puisto korttelin päässä, jossa on lasten leikkikenttä, baseball kenttä, jalkapallo kenttä ja uimala. Kirjasto, jossa järjestetään lasten satutunteja, on puiston toisella puolella. Suurin osa meidän Suomikavereista asuu myös tuon puiston toisella puolla, eli ihan vieressä.
Asunto itsessän on vähän niin kuin Suomalainen rivitaloasunto. Yhdessä tasossa keittiö, olohuone, kaksi isoa makkaria ja kaksi isoa kylpyhuonetta. Siis täydellinen! Meillä on jopa pieni oma piha. Ja kaiken kruunaa talokompleksin pihalla oleva iso uima-allas :) Siellä voidaan pulia vaikka kuinka paljon. Se on kaikilta osin todella mahtava.
Olemme irtisanoneet tämän nykyisen asunnon ja olemme tässä enää tämän kuun loppuun. Sitte kamat pakettiin ja siirrytään Glenwoodille (Zahireille) pariksi kuukaudeksi. Tai oikeastaan vain muutamaksi viikoksi. Minä ja Jasper tulemme Suomeen 20.7. ja Juho viimeinen päivä heinäkuuta. Takaisin tullaan elokuun 18. päivä ja päästään suoraan muuttamaan uuteen kotiin. Että kyllä tässä hommia riittää tälle kesälle.

4 comments:

Jenni said...

Ihania uutisia!!! <3

alien said...

Upeeta! Mahtavaa! Kyllä riittää säpinää:)) Mutta varmaan hyvä ratkaisu.
Pian nähdään Suomessa:)

Johanna said...

Good choice ja Onneksi olkoon! Menlo Parkissa on hyvää olla! :)

Ansku said...

Vähän me ollaan innoissaan!! Kävelymatka sekä University Avelle että Borroneen. NIIN mä istun kahvilla koko syksyn :) Ja polskin altaassa :)