Sunday, June 13, 2010

Koliikki loppu

Meillä on nyt nähtävästi iltahuutamiset loppu :) Jasper on viikon aikana rauhoittunut yhtäkkiä ihan täysin. Hän pääsee uneen lähes täysin huutamatta. Välillä ihan pikkuisen itkua, mutta aika nopeasti hän pääsee siitä yli ja nukahtaa. Aivan mahtavaa! Hänestä on tullut todella hyväntuulinen hymyilevä pieni poika :) Hän kattelee ympärilleen kiinnostuneena ja viihtyy itekseen lattialla. Babysitterissa hän viihtyy oikein hyvin kun on ymmärtänyt että hän pystyy itse heiluttamaan siinä roikkuvia leluja. Käden liike on aika haparoiva, eikä hän tietenkään vielä osaa tarttua, mutta selvästi hän tajuaa, että hän itse saa ne lelut liikkumaan. Mahtavaa katsoa pienen ihmisen oivalluksia! Hän myös juttelee niille leluille :) Jasperilla on autoistuimessakin sellainen lelu roikkumassa ja välillä takapenkiltä kuuluu pientä jokellusta kun hän kertoo juttuja niille :) Liikkistä!
En tiedä mikä on lapsen rauhoittanut, se että vatsa on nyt kunnossa tai hän on vaan kasvanut sen yli, mutta ihanaa nähdä kun lapsi voi hyvin. Hän kasvaa ihan hurjaa vauhtia ja syö hyvin.
Kävimme alkuviikosta tarkastuksessa vatsalääkärillä ja hän oli tyytyväinen Jasperin tilanteeseen. Käski kokeilla soijan lisäämistä mun ruokavalioon ja sitä olen nyt syönyt keskiviikosta lähtien. Vielä toistaiseksi ei ole veri palannut, joten toivotaan parasta. Jos Jasper kestää soijan eikä veri palaa, noin kuukauden päästä voidaan jo kokeilla maitoa.

2 comments:

Anonymous said...

Ihana juttu! Koliikki on tosi kurjaa, onneksi se ei kestä kuin sen kolme kuukautta. Ja hienoa, että tuo allergiakin alkaa olemaan rauhoittumaan päin. Laita kuvia sitten teidän uudesta kodista tänne niin pääsen ihailemaan. Tuleeko telkun Mellun Paja teidän uudesta neibohuudista mieleen ? ;) Tosin meno on varmasti rauhallisempaa ja mukavampaa...Upeaa kesän jatkoa ja terkkuja Maskusta Janilta, Bonolta ja tietty meikkikseltä!

Ansku said...

Meidän keskipiha on paljon suurempi ja vihreämpi :) Ei siitä kyllä muutenkaan Mellun Pajaa saa. Tulkaa ihmeessä katsomaan itse paikan päälle!