Friday, June 04, 2010

2kk lääkärintarkastus

Jasper täyttää sunnuntaina jo kaksi kuukautta. Tuntuu kuin hän olisi ollut meillä jo paljon pidemmän aikaa. Ja toisaalta taas tuntuu, että aika on mennyt todella hujauksessa. Kävimme tänään lääkärintarkastuksessa ja poika painaa nyt 5.5 kg ja on 59cm pitkä. Ihan normaaleilla käyrillä, mikään luku ei ollut kovin ylä- eikä alareunalla. Nyt alkoi myös rokotussarja, joka jatkuu aika pitkälle. Tällä kertaa hän sai kolme piikkiä ja huusi kuin syötävä. Niin kovaan en ole vielä hänen kuullut huutavan. Hän tietysti pelästyi todella kovin ja sitte karjui naama punaisena. Onneksi hoitaja oli ripeä ja antoi kaikki kolme pistosta nopeasti ja kun otin Jasperin syliin hän rauhoittui kyllä heti. Mutta loukkaantunutta nyyhkytystä jatkui vaikka kuinka kauan. Oikein alkoi naurattamaan, kun hän muuten ihan rauhallisena vähän väliä nyyhkytti ja päästi pienen naukaisun :) Oikea drama queen. Keneen lienee tullut.

2 comments:

Anonymous said...

Voi pientä! Kyllä noi nyyhkimiset ja "naukaisut" voi hyvinkin ymmärtää, kun varmasti kirveli ja jomotti ne rokotuskohdat toisella.... :o(

Johanna said...

Voi ei sitä pientä - ei ole helppoa! :) Kivaa kuulla että Jasper voi hyvin ja olet päässyt vähän ulkoilemaan. Jasper buddylle terveisiä Vinskiltä!