Wednesday, February 17, 2010

Koti arkea

Ilmaston muutos oli aikamoinen. Helsingissä oli melkein parikymmentä astetta pakkasta aikaisin sunnuntai aamulla kun lähdin ja täällä on melkein parikymmentä astetta lämmintä. Tuntui mahtavalta vaihtaa pakkassaappaat varvastossuihin :) Maanantaina olimme Juhon kanssa Palo Altossa lounaalla ja istuimme terassilla. Se oli aika ihanaa. Kyllä Kalifornialla on puolensa.
Nyt olen taas takaisin desperate housewifen roolissa, kampaajalla ja pedikyyrissä käyty :) Elämä vois olla huonomminkin ;) Nyt lisää tavaroiden purkamista ja pyykin pesemistä. Vauvan vaatteita varsinkin Suomen matkalta tarttui mukaan aikalailla. Kiitos siitä! Niiden pesemistä ja viikkaamista ja muutenkin vauvaan valmistautumista. Juho kokosi eilen sängyn uudelle kaverille ja totesi, että tuossahan se poika nukkuu varhaisteini-ikään asti :) Se on meinaan melkoisen suuri sänky. Mutta saapahan nukkua turvallisessa omassa sängyssä pitkään eikä tarvitse olla alvariinsa vaihtamassa. Vaunut tilatiin eilen ja niiden pitäisi tulla neljän viikon päästä. Turvaistuin pitää ostaa samalla niitä haettaessa.
Olen saanut aika hyvin levättyäkin nämä pari päivää ja olo on hyvä. Parina ensimmäisenä yönä oli aika pahoja jalkakramppeja, mutta paljon vettä ja banaaneja ovat auttaneet asiaa. Viime yönä nukuin paremmin kuin moneen kuukauteen.

1 comment:

Anonymous said...

Varvastossut....voih! Pakkasta -19 ja tuulee niin, että varvelit kyllä lähtis jalasta.... Miia