Saturday, April 25, 2009

Viikon juhlinta edessä

Tästä se alkaa, viikon juhlinta. Ja vain minua! Olen päätähti. Siis aina, mutta tällä viikolla varsinkin. Tänään pitää ensin hoitaa velvollisuuksia päivällä opiskelemalla. Mulla on taas koko päivä tutustumista sertifikaatin saloihin. Mutta illalla alkaa valmistumisen juhlinta. Tulevalla viikolla on kolme eri tapahtumaan liittyen mun  valmistumiseen. Tänään partyt San Franciscossa yökerhossa. Vuorossa siis epävirallinen osuus, joka täkäläiseen tapaan hoidetaan alta ensin. Siellä on ruokaa ja juomaa ja luultavasti monia tässä vaiheessa valmistuvia kavereita. Ei kun lilaa luomiin ja menoksi!
Tiistaina tulee äiti tänne pelipaikoille ja torstaina on ensimmäinen virallinen tilaisuus. Koulussa järjestetään cocktail-tilaisuus parhaille mahdollisille eli meikäläisille. Tulen siis saamaan Outstanding Graduate Student Awardin (en väsy tuon kuulemiseen) omalta osastoltani. Jouduin kirjoittamaan itsestäni lyhyen bion, jonka ilmeisesti lukevat kun esittelevät minut. Kiitän siinä paria proffaa ja eilen sain tietää, että toinen heistä esittelee mut. Saa nähdä miten hän hoitaa sen... No, mähän voin pitää siellä vielä Oscareiden vertaisen puheen palkinnon saadessani, että "Thank you Academy..." ja silleen. 
Ja viimeiseksi ensi viikon lauantaina on sitte se varsinainen graduate ceremony. Tilaisuus järjestetään vanhalla lentotukialuksella USS Hornetilla ja valmistuvia oppilaita on tulossa 500. Jokainen tuo 6 vierasta mukanaa, joten meitä on siellä 3500 henkeä. Saattaa olla tiivis tunnelma. Kerron siitä sitte vielä lisää tarkemmin kun juhlat on ohitse. En oikein edes tietä mitä siellä varsinaisesti tapatuu. 

1 comment:

Unknown said...

Ansku,

Onneksi olkoon! Tulossa on ikimuistoinen viikko.

Eiks tunnu hyvältä kun kova työ palkitaan?

Mielestäni on aina hämmästyttävää katsoa taaksepäin muutamia vuosia ja miettiä sitä, että kuinka vähän sitä tiesikään missä tänään on. Jos suinkin jännitykseltä ja iloltasi ehdit, mieti sitä siellä lavalla spottien loisteessa, kun proffa lukee sun bioa ja kehuu sua.

Elämä on ihmeellistä ja ihanaa!

Onnea vielä kerran. "Well done, girl!"

/leena

ps. ottakaa paljon kuvia