Tuesday, April 21, 2009

Sekalaisia tapahtumia

Oltiin kolme päivää nettipimennossa ja se oli yllättävän vaikeaa. Miten sitä onkin jäänyt niin koukkuun tähän ihme vekotukseen. Jouduttiin ihan lueskelemaan kirjoja ja lehtiä viikonloppuna :) Launtaina aamupäivällä on taloa edestä ajanut ilmeisesti iso rekka tai kuorma-auto ja vienyt mukanaan meidän kaapelin. Luultavasti itse mitään huomaamatta. Todella ihmeellistä, mutta ei oikein keksitty mitään muutakaan selitystä sille että netti lopetti yhtäkkiä toimimisen ja huomasimme, että meiltä puuttuu yksi johto. Siis kun täällä roikkuu sähkö ym. johdot talosta kadulle pylvääseen, ei mitenkään kätevästi maan alla niin kuin Suomessa. Kaikista muista taloista tulee kaksi johtoa paitsi meille tuli vain yksi. No vihdoin eilen kävi kaapeliukko laittamassa uuden paikalleen ja taas pelittää.
Sunnuntaina oltiin The Killersin keikalla San Josessa. Me Parkkiset, Koskenvuot ja Alastalot. Johanna on erittäin raskaana, mutta siellä se hyppi ja pomppi kuin kuka tahansa fani :) Lämpöä oli ulkonakin about kolkyt ja siellä sisällä varmaan 50-60 astetta ja kosteusprosentti vastasi suomalaista saunaa. Joten olimme hieman kosteita koko porukka. Mutta oikein mahtava keikka.  
Mulla alkaa Netflix yöt vähän painaa. Se on jotenkin niin epäinhimillistä nousta ylös keskellä yötä, kahden jälkeen, ja lähteä töihin. Varsinkin nyt kun tultiin Killersin keikalta, nukuin ehkä pari tuntia. Huomaan, etten ole erityisen hyvä handlaamaan väsymystä. Kun ajelen tuolla pimeässä yössä, olo on kuin olisi humalassa. Ei voi olla kovin terveellistä. Yritän keksiä jotain muuta osa-aikaista hommaa, jos vaikka aamu alkaisi edes muutamaa tuntia myöhemmin. 

No comments: