Sunday, November 25, 2007

Thanksgiving

Thanksgiving oli ja meni, ja me juhlittiin sitä asiaan kuuluvalla tavalla eli syötiin ihan hullun tavalla. Vatsanahka oli koetuksella. Torstaina meillä oli Patricia ja Christof kylässä ja oli oikein mukavaa. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.
Täkäläiseen perinteeseen kuuluu myöskin valtavat alennusmyynnit, jotka alkaa jo to-pe välisenä yönä. Esim. Great Mall aukaisi ovensa klo 12 yöllä ja oli auki koko yön, ja seuraavan päivän ihan normaalisti. Me mentiin sinne pe aamulla noin ysiltä ja porukkaa oli kuin pipoa. Hyvillä hermoilla ja pää kylmänä sieltä selvittiin ja saatiin lähes kaikki joululahjat ostettua.
Illalla minä ja Juho oltiin San Josessa katsomassa Michael Flatleyn Riverdance showta. Mahtava, täytyy sanoa. Entisenä joukkuevoimistelijana musta on mahtavaa katsella kun ihmiset menee tasatahtia yhteinäisenä joukkona erilaisia kuvoita. Kaikki kuviokellunnasta, muodostelmaluistelusta ja naisvoimistelusta Hamina Tattooseen ja jopa amerikkalaisen jalkapallon soittokuntaan on erittäin mielenkiintoista ja kivaa katseltavaa.
Lauantai ja sunnuntai menikin sitte täysin opiskellessa. Neljä viikkoa enää tätä jaksoa jäljellä ja se tulee olemaan todella rankkaa. Onneksi sain tänään yhdestä ryhmäprojektista oman osuuteni tehtyä. Pientä hienosäätöä se vielä vaatii, mutta asiat taitaa olla aika hyvin kuosissa.

No comments: