Friday, November 09, 2007

Surullista

Tuusulan tapaus on kylla niin surullinen juttu. Miten noin sairaat ihmiset saa olla kotona? Eikö olisi kaikille parempi, että heille järjestettäisiin hoito jossain. Ihan järkyttävää, että monen viattoman ihmisen pitää kuolla yhden sairaan ihmisen takia. Mielenterveyshuolto ei näytä oikein toimivan Suomessa. Sairaat ihmiset ei pääse hoitoon, vaikka haluisivatkin.
Täällä asti kaikki lehdet kirjoittaa siitä. Ja koulussa kaikki, jotka tietävät että olen suomalainen, tulivat juttelemaan tapauksesta. Mitä siihen voi sanoa?

2 comments:

Norppa said...

Ei siihen voi sanoa mitään. Paitsi että se on turhaa ja surullista. Mä toivon että nyt oikeasti aloitetaan nopea työ mielenterveyspuolella, mikä vaikuttaisi moneen muuhunkin asiaan.

Anonymous said...

Jokelan 6000 asukkaan yhteisö ei tule varmaan koskaan selviämään täysin tästä tragediasta. Jokainen siellä tuntee jonkun tapetun. Traumat jää myös niille, jotka täpärästi pelastuivat ampujalta. Osa joutui piileksimään jopa neljä tuntia hiljaa, ennen kuin poliisi löysi heidät ja antoi luvan poistua. Internetissä on paljon hyvää, mutta paljon pahaakin leviää sen kautta. Voi sitä surua ja murhetta, mitä tämän kohtalon kokeneet joutuvat kestämään.