Saturday, June 16, 2007

Oakland Zoo

Meilla oli tosi kiva paiva. Tehtiin pieni roadtrip Oaklandin elaintarhaan. Ihasteltiin elaimia ja otettiin kuvia. Enemman se on ehka lasten paikka, mutta me lapsenmieliset parjattiin siella oikein hyvin :) Vain Amerikassa voi ostaa kengat elaintarhan matkamuistomyymalasta ja minahan ostin! Niin suloiset leppakerttukengat, etta kaikki alle viisvuotiaat on todella kateellisia mulle :) (Nimimerkilla kolkytjarisat)

Kaytin samalla reissulla Ikeassa ostamassa uudet tyotuolit. Ja hyvat onkin! On ihan eri istua tassa kirjoituspoydan aaressa kun on kunnon tuoli. Ikea on niin kertakaikkiaan mukava opiskelijabudjetille. Ja siella kavellessa koti-ikavakin vahan lievenee.

Takaisin tultiin San Franciscon kautta ja kaytiin Hard Rock Cafessa syomassa. Se on Fisherman's Wharfilla ja siella oli taas ihan kauheesti turisteja. Vaikka turisteja me ollaan itsekin. Ajeltiin ympari kaupunkia ja ihasteltiin jyrkkia makia ja niiden varrella olevia suloisia taloja. Olisi ihana asua Cityssa. Vaikka ilmojen puolesta Menlo Park on paljon parempi: aamupaivalla kun lahdettiin liikenteeseen, niin Menlo Parkissa oli yli kakskymmenta astetta lamminta ja aurinko paistoi taysilla. Kun paastiin Oaklandiin, niin piti jo laittaa pitkahihaista paalle. Onneksi oltiin varauduttu ja meilla on mukana lisavaatteita. Ja kun paastiin San Franciscoon, niin siella ei ollut kuin 14 astetta lamminta. Takaisin oltiin Menlo Parkissa about kasilta ja taalla oli parikymmenta astetta vielakin lamminta. Tama Bay Arean saa on kylla niin kummallinen...

1 comment:

Anonymous said...

Good for people to know.