Saturday, June 23, 2007

49-mile

Eilinen paiva vietettiin autossa ja kierrettiin ristiin rastiin San Franciscoa. Juho ei ikiva kylla paassyt mukaan, kun silla oli koulua ja toita. Mutta meilla oli Allenien kanssa tosi hauskaa :) Mina ajoin ja Sami oli kartturi. Vain yhden kerran mentiin ihan pieni matka harhaan, mutta muuten selviydyttiin todella loistavasti. Pipsalla ja Mikalla "ehka" vahan valilla sydan hakkasi nopeammin, mutta se oli ihan turhaa.

Mika treenaa ensi kesan Tukholman maratoniin ja ma lahdin sen mukaan lenkille viela illalla. Samikin lahti, mutta joudui tulemaan takaisin puolesta valista, kun silla penikat sattui niin paljon, etta hadin tuskin pystyi kavelemaan, saatikka juoksemaan. Teini-ikaisten vaivoja... Mutta me juostiin Mikan kanssa tunnin lenkki ja yllatin ihan itsenikin :)

Kohta lahdetaan katsomaan Giantsien ja New York Yankeesien pelia. Idan ja Lannen kohtaamisia ei yleensa baseballissa tapahtu, joten tama on ainutlaatuinen peli ja stadion on varmaan tapotaynna. Edellisen kerran Giants on pelannut Yankeesia vastaa 1962.

2 comments:

Anonymous said...

HYVÄ HYVÄ! Juoksua vaan kehiin! MÄ kannustan!

Anonymous said...

Hyvä Mika! Kova suoritus tolla painolla. t:Sisko