Sunday, May 20, 2007

Santa Claran kampus

Lukuunottamatta mun "I hate America" momenttia tama viikko on ollut ihan jees. Meidan molempien koulupaikat vahvistui lopullisesti ja oltiin tosiaan lauantaina paivalla tsekkaamassa Juhon uuden koulun kampusta. Tosi ihana. Ihan perusamerikkalaisen yliopistokampuksen nakoinen, kun siella on paljon eri rakennuksia ja puistoja. Osa opiskelijoista asuu kampuksella, joten siella on elamaa koko ajan. Taysin erilainen kun mun koulun "kampus", joka on kaytannossa vain yksi korkea rakennus keskella kaupunkia.

Ma oon kylla vahan kateellinen Juholle, kun se menee niin kivaan kouluun... Siella on iso kuntosali ja uima-altaat ja kaikkee kivaa... Mutta niilla ei ole Operations ohjelmaa enka ma kylla ois siihen kouluun paassyt vaikka olisin hakenut...

Anyway oli tosi kivaa ihmetella siella lauantaina. Kaytiin Santa Claran kirjakaupassa ja taytyy sanoa, etta SCU:lla on tosi paljon makeemmat logo vaatteet kuin mun koululla, GGU:lla. Taidan kayda hakemassa sielta jotain kivaa kun seuraavan kerran sinne mennaan... Tod nak kuukauden paasta kun Allenit tulee tanne, koska taytyyhan niiden nahda missa me oikein aikaa vietetaan :)

Perjantaina me oltiin pikaisesti katsastamassa San Franciscon yoelama. Thoan ystava Chris muuttaa itarannikolle ja Thoa oli jarjestanyt sille pienimuotoiset kemut. Me oltiin ensin Thoan luona ja lahdettiin sitte muitten mukana baariin. Ei ainakaan talla reissulla osuttu kovinkaan ihmeelliseen clubiin... Ensimmaisessa, johon oltiin menossa sisalle, kysyttiin etta kuinka monta tyttoa kuuluu seurueeseen... Hamaraa. Mutta kai se on niin, etta naiset tuo baariin miehia ja miehet rahaa. En ole ikina ennen kuullut totakaan, mutta varmaan NIIN totta, ollaanhan me tosiaan Amerikassa! Me ei sitte kuitenkaan menty sinne kun siella soi huono poppi. Hiphopia. Mutta ei paasty kuin ojasta allikkoon, kun seuraavassa paikassa oli ihan sama juttu. Mutta sinne ei onneksi maksanut mitaan sisalle. Taalla ei kylla ymmarreta kunnon "tanssimusiikin" paalle ollenkaan. Ihan turha kuvitella, etta jossain tulis Basshunteria tai mitaan sinne painkaan vaan taalla soi yleensa joka paikassa ihme hissihiphopdiipadaapa.

P.S. lisasin uusia kuvia

2 comments:

Anonymous said...

Onnea kumpaisellekin! Koska teidän lukuvuosi oikein loppuu, heinäkuussa?
Kiitti kuvista! :) Vähänkö oot nainen RUSKEA, varsinainen mulatti! :D

Jenni
P.S. kuvatekstit ois kivat....;)

Ansku said...

En ymmartanyt, etta tonne kuvajuttuun voi edes lisata kuvatekstit, mutta hyvin se sielta loytyi ja nyt on selityksia. Jatkossa tulen tekemaan aina niin. Olenkin ajatellut, etta ois kauheen kiva jos sais jotain vahan selitettya... No brunetti ei voi aina voittaa...

Taalla tulee puolivakisin ruskeaksi, kun aurinko paistaa joka paiva. Ja uimassa kayn ulkoaltaassa...

Mulla ei varsinaisesti lukuvuosi lopu olleenkaan. Meilla on kolme semesteria vuodessa ja niiden valilla viikon loma. That's it. Juholla on vahan eri systeemi. Ainakin Foothillissa, niilla on vuosi jaettu neljaan osaan, joista yksi on lomaa. Silla loppuu koulu kesakuun lopussa ja aloittaa Santa Clarassa syyskuun lopulla. Juho tekee toita sen lomansa.