Thursday, May 24, 2007

Mopon ajotesti

Mulla oli tanaan mopon ajotesti ja se oli aika hankala. Olin siella Rumin Bemarilla ja se ei ole mitenkaan kevytrakenteinen pyora. Jouduin tekemaan pujottelun ja hidasajon ja jarrutuksen. Mielestani se meni tosi hyvin siihen nahden, etta harjoittelu ajotestiin oli lahes nolla. Tiistai-iltana kaytiin nopeesti Juhon kanssa yhden koulun parkkipaikalla vahan vaantelemassa mopoa, mutta eipa muuta.

Mulla oli tays coretex varustus paalla, 25 astetta lamminta ja vaansin sita 300 kiloista rotjaketta siella radalla. Tuli pikkuisen lammin...

Kavin sen jalkeen Palo Altossa Bemarin mopokaupassa kyselemassa mita maksaisi mopon huolto. Talla kertaa taytyy antaa taydet pisteet hyvasta palvelusta: mies, jonka kanssa juttelin oli erittain ystavallinen ja asiantunteva. Rumin pyora on ollut siella ennenkin huollossa, joten han naki tiedot koneelta. Sen jalkeen katteli pyoraa ja sanoi, etta mopo nayttaa olevan tosi hyvassa kunnossa eika hanen mielestaan tarvitse koko huoltoa, vaan oljyn vaihto riittaa. (Edellisesta huollosta on aika paljon aikaa, mutta pyoralla ei ole juurikan ajettu sen jalkeen.) Mutta uusi takarengas siihen pitaa ostaa. Kokonais hinnaksi han arvioi jotain $400-$500. Iloinen yllatys siina mielessa, etta Rumi kertoi mulle edellisena iltana, etta luultavasti se tulee maksamaan noin $1000.

Sovin huoltopaivan parin viikon paahan ja sen jalkeen ei muuta kuin radalle :)

2 comments:

Anonymous said...

Ja Lady Riders-paita Ansku-painatuksella on tulossa mukanamme jenkkeihin;)

Ansku said...

Hyva hyva!! Eihan RaceGirl voi olla ilmankaan :)