Wednesday, March 07, 2007

Ihanaa elämää

Kalifornia on todellakin appelsiinien kuningaskunta. Käytiin maanantaina poimimassa Glorian ja Alanin omasta puusta appelsiineja ja ne on taivaallisia! Ikinä appelsiinit eivät ole maistuneet niin hyviltä. Ihan erilaisia kuin Suomen tuontiappelsiinit. Aika pieniä, mutta todella makeita. (Söin eilen viisi, niihin tulee himo...)

Täällä on ollut viime viikonlopusta lähtien tosi lämmintä. Kolme päivää oli yli kakskymmentä astetta lämmintä, tänään oli vähän viileämpää, mutta mukavaa kuitenkin.

Sain tänään economicsin kokeen takaisin ja B sieltä tuli, niin kuin arvelinkin. Sain pisteitä 91/100 ja molemmissa muissa aineissa olisin saanut A:n, mutta econ maikka on paljon ankarampi. Ja hänen arvostelunsa perustuu siihen, että kuinka hyvin koe on mennyt kokonaisuutena ja sen mukaan hän antaa vain muutaman A:n ja muut tulokset sen mukaan. B oli sitä mitä odotinkin, mutta pisteet olivat vähän paremmat :)

Viimeinen viikko on tuntunut tosi mukavalta koesuman jälkeen. Olen tietysti lukenut ja tehnyt läksyt, mutta ne vaatineet paljon vähemmän töitä. Ihanaa välillä vaan oleilla ja tehdä muita asioita. Kuten esim jutella Maijan ja Minnan kanssa tyttöjen juttuja...

Siitä tulikin mieleen, että olen pohtinut tätä "suurta perhettä". Vähän mua tänne tullessa huolestutti miten sopeudun siihen, että talo on täynnä porukkaa, mutta olen tullut siihen tulokseen, että se on paras mahdollinen ratkaisu tässä tilanteessa. Jos asuttais Juhon kanssa kahdestaan, mulla olisi vaan yksi ihminen, jonka kanssa jutella kotona, mutta nyt kun täällä on paljon ihmisiä, se tuntuu tosi hyvältä. Sosiaalinen tyhjiö, joka tuli kun perhe, työkaverit ja muut ystävät jäivät Suomeen, on täyttynyt uusilla ihmisillä. Jotka itse asiassa ovat kuitenkin jonkun verran tuttuja jo ennestään.

Täytyy sanoa, että olen ihan hirveen onnellinen tällä hetkellä :) Vaikka ikävä onkin teitä kaikkia Suomessa, niin rakkaus kukoistaa ja on ihania ihmisiä ympärillä. Mitä sitä ihminen muuta tarvitsee :)

No comments: