Tuesday, October 22, 2013

Kaikkea hauskaa ja hassua

Antonilla on maanantaisin musiikkitunti, kun Jasper on preschoolissa. Ja Jasper taas vastaavasti käy preschoolin kanssa jumpassa maanantaisin. Musiikkitunti, preschool ja jumppa ovat kaikki ihan vierekkäin Burgess Parkissa. Me satuimme yhtenä maanantaina istumaan ankkalammen rannalla välipalalla Antonin muskarin jälkeen kun pieni kulkue kulki ohitsemme :) Jasper ja hänen preschool ryhmänsä menossa jumppaan. Niin hirveen suloisia ja hienosti kaikki jonossa. Jasper on kolmantena opettajan jälkeen.

Jasperin preshoolin aikana me käydään Antonin kanssa paljon kaksin puistoilemassa. Tässä herra on meidän lähileikkipuistossa Burgess Parkissa. (Eilen Antonilla oli muuten tämä sama asu, mutta kenkinä Reinot. Hän siis oikeesti rakastaa niitä ja kohtahan ne jää pieneksi, joten saa pitää ulkokenkinä jos haluaa.)


Seuraavat kaksi kuvaa ovat Palo Alton Junior Museosta. Se on ihan pieni paikka, mutta sitäkin rakkaampi. Olemme käyneet siellä paljon aina siitä asti kun Jasper oli noin vuoden.


Menlo Parkin palolaitos järjestää kerran vuodessa Pancakes with firefighters -tapahtuman ja se on tietysti joka pojan unelmapaikka. Ensin mahat täyteen pannareita ja sitte tutkimaan paloautoja. 





Seuraavat kuvat ovat Happy Hollowsta, jossa olimme ystäviemme Pennyn ja Peterin kanssa. Pojat olivat todella innoissaan päästessään pitkästä aikaa Danny the Dragon -junan kyytiin.



Anton elämänsä ensimmäistä kertaa yksin ajamassa. Katsokaa tuota ilmetta!



Kävimme myös Stellan ja Gaylan kanssa San Franciscon Exploratoriumissa. Siellä oli niin hirveesti kaikkea erikoista kokeiltavaa ja nähtävää, että meni melkein pää sekaisin. Lapset vaan juoksivat riemuissaan paikasta toiseen ja kokeilivat kaikkia mahdollisia hilavitkuttimia. Äidillä oli välillä hieman tekemistä pysyä kahden todella vilkkaan pojan perässä.


Leikimme poikien kanssa myös hauskalla peilillä :)

No comments: