Monday, October 28, 2013

Ihanaa elämää

Siinä on kaverukset ystävänsä Adamin 4v-päivillä. Jasperin vasemmalla puolella on Miles ja oikealla puolella Ryan. Kaikki muistaakseni syntyneet huhtikuussa 2010. Tässä vaiheessa on kiipeilty ja leikitty jo hiki päässä ja nyt odotellaan pizzaa ja kakkua.

Mahat täynnä oli aikaa ja kärsivällisyyttä katsella taikuria, joka teki lopuksi hienoja ilmapallo-"esineitä", Jasper halusi lentokoneen ja valitsi väriksi punaisen. Hienosti kertoi englanniksi, että "red airplane" :)

Perheen yhteinen football peli kuumana lauantaipäivänä. Tässä näkee hyvin veljesten persoonallisuuseron. Herkkis isoveljeä pelotti aluksi tosi paljon stadionin meteli. Katsomo oli ihan täynnä ja huuto melkoinen. Pikkuveli ihmetteli pienen hetken, että mihin oikein joutui, mutta alkoi hyvin pian taputtaa ja tömistellä jalkoja kuten muutkin. Jasperkin siitä sitte lämpeni lopulta ja halusi ottaa kuulosuojaimet pois ja ryhtyi hurraamaan kuten muutkin. On ne niin liikuttavat veljekset :)




Veljesten omia juttuja ja leikkejä :)

Äiti ja pojat hassuttelee. Isomummi Turussa täyttää lauantaina merkittävät 97-vuotta ja me halusimme lähettää hänelle yhteisen kuvan. Tämä ei ehkä ole kovin laadukas tai hienosti aseteltu, mutta Isomummi varmasti ilostuu meidät nähdessään ja meillä oli hauskaa :) (Postin sivuilta voi lähettää omalla kuvalla postikortin.)

No comments: