Tuesday, December 04, 2012

Isot pojat

Täällä on nykyään yhden pojan verran vähemmän vaipan vaihtamista :) Jasper on pysynyt hyvin kuivana kohta kaksi viikkoa. Ihan muutama vahinko silloin aluksi tuli, mutta ei enää pitkään aikaan. Hän osaa hyvin pidättää ja kertoa milloin pitää mennä. Hiukan pitää äidin tai isän hoputtaa pissalle, jos on oikein mielenkiintoinen leikki käynnissä eikä millään malttaisi. Mutta puiston yleinen vessakin käy hyvin leikkien välissä eikä häntä muutoinkaan häiritse vieraat vessat. Yöllä vielä pidetään vaippaa vaikka sekin on ollut aika kuiva yleensä aamuisin. Tänään hän oli ensimmäisen kerran päikkäreillä ilman vaippaa eikä mitään vahinkoa tapahtunut! Jeeee! Hyvä Jasper!

Anton on kasvanut ihan silmissä sen jälkeen kun aloitettiin puuron syöminen. Hän pullahti ihan yhtäkkiä kunnon vauvan kokoiseksi. Olen varma, että kun mennään seuraavan kerran lääkärille tarkastukseen, hän on käyrien yläpäässä. Sen verran hyvin tuntuu puuro maistuvan. Ja kaikki muukin mitä on maistettavaksi annettu. Poika oikein suuttui mulle kun söin keksiä niin että hän istui sylissä enkä antanut maistaa :) Anton yritti koko ajan ottaa siitä keksistä kiinni ja veti kunnon herneen nenään kun ei saanut sitä. Hassu poika.

Viime viikon lopulla satoi vettä ihan tolkuttomasti. Muutamassa päivässä tuli varmaan Suomen vuotuinen sademäärä vettä. Etupihalla olevan uima-altaan vesi nousi useita senttejä, tulvii kohta yli. Sen verran on edellisestä rankkasateesta aikaa, että siitä tuli lapsille oikein ohjelmanumero. Luultavasti tämä on ensimäinen kerta Jasperin elämässä kun hän noteeraa samalla tavalla sadetta. Istuivat perjantaina Stellan kanssa meidän takaovella ja ihmettelivät sadetta. Heillä oli mehudeitti :)




1 comment:

Melissa said...

Vaipattomuus on iso juttu lapsellekkin :)