Tuesday, October 23, 2007

Rankkaa opiskelua

Viikko on mennyt niin nopeesti, että en oikein edes huomannut. Mulla oli tänään Operationista koe ja luin siihen koko viikon. Tietysti tein myös muut läksyt, mutta suurin osa ajasta meni tuohon kokeeseen lukiessa. Luultavasti koe meni ihan hyvin, mutta se olisi mennyt loistavasti, jos olisi ollut enemmän aikaa. Vain tunti eikä yhtään enempää. Opettaja suurin piirtein otti paperin kädestä kesken lauseen. Vastasin kaikkiin ja omasta mielestäni tiesin kaikki, mutta olisin vastannut kattavammin, jos olisi ollut enemmän aikaa.
Vähän harmittaa, kun kaikki aika menee vaan opiskeluun. Tällä viikolla en ehtinyt edes jumppaan kertaakaan. Todella ärsyttävää, koska se on mut pystyssä pitävä voima. Vähän jotain muuta tekemistä. Pää ja kroppa saa muuta ajateltavaa ja unikin maistuu paremmin. Mutta ei. Ehkä torstaina ehdin.
Joulun tienoilla meillä on Juhon kanssa samaan aikaan lomaa ja ollaan suunniteltu road-trippiä. Käytäis katsomassa Las Vegas, Grand Canyon ja mahdollisesti Los Angeles. Suunnitelmat on ihan auki vielä, mutta varmasti lähdetään jonnekin. Tarvitaan molemmat irtiotto tästä lukemisesta kun tämä jakso on ohi. Parisuhteelle laatuaikaa :) Sitä odotellessa voi sitten vaikka lukea...

1 comment:

Anonymous said...

Laitappa lukutoukka jotain kuvia kun ehdit :-)