Saturday, May 12, 2007

Uusi tietokone

Nyt mulla on vihdoin uusi tietokone ja hieno onkin. Pieni valkoinen Apple, joka "hengittaa" nukkuessan :) Tosi liikkis. Juho asensi tahan myos Windowsin, joten tassa on siis periaatteessa kaksi tietokonetta yhdessa, seka Mac etta PC. Nyt taytyy viela opetella kunnolla kayttamaan tata ja taas mennaan lujaa.

Eilen perjantaina oltiin pitsalla ja parilla oluella Juhon uimajoukkuekavereiden, Charlesin ja Toshien, kanssa. Tanaan lauantaina katottiin aamulla Euroviisut netista ja taytyy antaa kylla kaikki pisteet Ylelle, hyvin toimi. Jannattiin Hannan puolesta, mutta niin siina taas kavi, kuten miljoona vuotta aikaisemminkin. Onneksi ei sentaan jaaty viimeiseksi, sekin paikka on aika monta kertaa Suomelle annettu. Vaikka ainahan jonkun pitaa olla viimeinen ja onhan sekin saavutus, kun sen tarpeeksi monta kertaa saa. Voittaja biisi oli mun mielesta ihan tasapaksu diipadaapa, mutta minkas teet.

Juhon koulukaverit James ja Jackie olivat meilla illalla saunomassa ja syomassa. Lahtivat juuri ja nyt on meidankin aika menna nukkumaan, huomenna on taas paljon luettavaa.

No comments: