Thursday, May 17, 2007

MBA vahvistunut

Sain vihdoin eilen vahvistuksen, etta mut on hyvaksytty MBA ohjelmaan. Ihanaa! Nyt voi huokaista helpotuksesta ja keskittya taysin lukemiseen. Pitaa tehda kunnon suunnitelma koko ohjelman ajaksi.

Nyt kun on toinen viikko tata lukukautta takana, valitsemani kurssit vaikuttavat ihan ok:lta. Ensin vahan jannitti tyomaara, mutta enkohan ma siita selvia. Ainoa ongelma on International Business kurssin opettaja. Kaveri on Intiasta ja mulla menee puolet sen jutuista ohi kun en kertakaikkiaan saa selvaa. Ihan kauheeta! Sitte kun se kysyy jotain, toivon ettei vaan kysy multa, kun en ole ihan varma mita on kysytty...

Oltiin Juhon kanssa tiistaina elokuvissa Redwood Cityssa, joka on meista seuraava pikkukaupunki San Franciscoon pain. Siella on suht uusi iso elokuvateatteri. Oltiin katsomassa Blades of Glory; se oli ihan kohtuullinen. Ei kyllakaan ihan niin hyva kuin odotettiin. Syotiin mahat tayteen poppareita ja kolaa ja kivaa oli :)

Kaveltiin Redwood Cityssa ennen elokuvan alkua ja satuttin yhden ison kuntosalin kohdalle. Siella oli just menossa kickboxin tunti ja mina tietysti ihan silmat kiiluen, etta maa kans! Kaytiin sisalla vahan kyselemassa hintoja yms ja vaikuttaa ok paikalta. Huomattavasti halvempi kuin Vivre, jossa kavin Palo Altossa. Se maksoi $117 kuukaudessa, tama vain $35! Tosin pitaa joko tehda vuoden sopimus tai maksaa liittymismaksu $140. Joka tapauksessa se on halvempi ja aion menna kokeilemaan. Huono puoli on se, etta sinne on aika pitka matka, about 20-25 minsaa pyoralla. Niilla on onneksi tunteja iltaisinkin, joten menen varmaan sitte autolla.

Thoa on vihdoin loytanyt asunnon ja kavin siella eilen. Se on ihan juna-aseman vieressa San Franciscossa. Ihan sairaan makee! Asunto on iso kaksio seitsemannessa kerroksessa, kaikkiaan kerroksia on 16. Iso uima-allas ja poreallas pihalla aurinkotuoleineen. Ja viimotten paalle kuntosali. Vartija istuu alakerrassa sisaantulo aulassa. Auh!! Tahtoo kans! Mutta..... pitaa siita kylla maksaakin ihan kiukulla.... $2900/kk. Elama on.

No comments: