Friday, May 04, 2007

Hengailua Cityssa

Olen viimeiset pari paivaa hengaillut San Franciscossa mun uusien kamujeni kanssa ja meilla on ollut ihan sairaan kivaa. Eilen torstaina nahtiin puolen paivan aikoihin Westfield shopping centerissa ja kahviteltiin siella ja juteltiin tarkeimmat uutiset (lue juorut) pois alta. (Meita oli mina, Didem, Thoa ja Thoan ystava Chris.) Sen jalkeen ajeltiin kaupungilla Thoan todella makeella Mersulla katto auki ja katseltiin ihania taloja. Oltiin North Beachilla drinksulla ja juteltiin vahan lisaa kaikesta maan ja taivaan valilla.

Thoa etsii asuntoa itsellleen, joten han ja Chris lahtivat katsomaan yhta ja me jatkettiin Didemin kanssa Fishermans Wharfille, jossa kaytiin syomassa luonnollisesti fish&chips. Todella hyvaa! Kaveltiin siella kaikenmaailman turistikraasan myyjien seassa ja nautittiin olostamme. Meidan piti menna ostamaan koulukirjoja ens viikolla alkavaa uutta lukukautta varten, mutta kuinkas ollakaan myohastyttiin, koulun kirjakauppa oli mennyt kiinni kun ehdittiin sinne. Se tarkoitti sita, etta mun oli pakko lahtee kaupunkiin tanaankin. No problem!

Ajattelin kayda Cityssa ihan pikaisesti, vaan kirjakaupassa hakemassa tarvittavat kirjat, ja tulla takaisin kotiin. Mutta kun olin junassa, Thoa soitti ja kysyi mita teen. Loistava ajoitus ja eritttain hauska suunnitelman muutos :) No, han ja Chris tulivat hakemaan mua asemalta ja kaytiin katsomassa yhta asuntoa. Joka oli muuten aivan ihana! Olisin itse muuttanut siihen ihan viivana. Puulattia, kulmahuoneisto, erkkeri-ikkunat, puisto vieressa, merinakoala ym ym todella mahtava. Just sellanen kuin vaan voitte kuvitella amerikkalaisista elokuvista. Alue on viela todella makista, sellasta, jossa on hankala jattaa edes autoa parkkiin. Viides kerros ja loistava nakoala toiseen suuntaan koko kaupungin yli. (laitan kuvia jossain vaiheessa...)

Sen jalkeen taas ajeltiin pitkin katuja ja kaytiin lounalla Chestnut Streetilla tosi hauskassa kahvilassa (alue on ehka kaupungin trendikkain). Etsittiin Thoalle lisaa mahdollisia asuntoja ja kaytiin North Beachilla viinilasillisella. Meilla oli tosi kivaa paiva, niin kuin eilenkin ja tanaan ehdin kayda ostamassa ne kirjatkin.

Asuminen on muuten todella hinnoissaan taalla. Asunnot, jota Thoa kattelee, maksaa 2500-3000 dollaria kuussa. Melko kallista. Mutta mimmi ajelee uuden karheella avomersulla, joten en usko, etta hinta on ongelma...

2 comments:

Anonymous said...

Can we see any pictures of your friends? I want to see faces behind those interesting names. :)

Terkkuja Dublinista!

Jenni

Ansku said...

Kuvia tulee mahd pian kunhan saan uuden koneen.