Thursday, March 26, 2015

Mamma juoksee taas

Rasitusvammoista, sitkeästä flunssasta ja allergiasta on kärsitty ja juokseminen on jäänyt vähän vähemmälle. Mutta taas juostaan. Pohkeet on edelleen vähän eri mieltä asiasta, mutta yritän nyt keskittyä kunnollisiin venyttelyihin. Kunnon alkuun pääsee tietysti osallistumalla juoksutapahtumaan. Johannan ja Emmin kanssa siis sydäntautien hyväksi tien päälle, kun sattui niin lähelle. Stanfordin Yliopiston Racing Hearts Race 10K juostiin tuossa ihan lähellä Stanfordin kampuksella. Hiukan kosteissa olosuhteissa yöllisen sateen jälkeen oli oikein hyvä. Paitsi, että ei ollut. Pitkä tauko juoksemisessa tuntui kyllä. Ja varsinkin todella, todella pitkä ylämäki. Viimeinen maili (1.6km) meni taas ihan pelkällä sisulla ja pari havujaperkelettä oli myös pakko huutaa. Maalissa ajalla 1h10min.



Maalissa odotti parhaat palkinnot eli mun ihanat miehet. Sekä pienet että iso :) Mulla on kyllä maailman parhaat kannustusjoukot! Kiitos rakkaat!


Tässä pikkukoutsit vetää hirsiä iltalenkillä. Juoksemaan piti päästä eikä Juho ollut kotona. Pojille iltaruoka, kylpy, yökkärit päälle ja eikun menoksi. Ensimmäisen mailin aikana kumpikin umpi unessa. Kätevä emäntä ;)

No comments: