Wednesday, August 06, 2014

Kuvaussessio

Perhepäivähoitajan hommat on taas tältä erää ohi. Lara aloitti päiväkodissa ja me jatkamme arkea kolmisin. Viimeisen päivän kunniaksi teimme lounaspiknikin poikien huoneeseen. Pasta maistui kaikille, vaikka Jasper leikkikin syövänsä "Ruotsalaista salaattia." En osaa yhtää arvailla mistä tämä ruokalaji on tullut hänen mieleensä.
Nyt on yksi viikko ilman Laraa menty ja pojat ovat kyselleet typyn perään. Onneksi neiti tulee vielä yhdeksi viikoksi elokuussa piristämään meidän arkea.

Antonin synnyttyä kävi sairaalassa valokuvaaja ja ostimme häneltä kuvakirjan lisäksi sellaisen paketin, että tulevat kotiin kuvaamaan kerran vuodessa neljä kertaa. Nyt oli toinen kotisessio ja kuvastudio tehtiin meidän olohuoneeseen. Pojat poseerasivat kuin ammattilaiset, vaikka Antonia taisi vähän jännittää kun on lähes kaikissa kuvissa ihan vakava. Mutta Jasper taitaa jo amerikkalaisen poseeraushymyn :) Pojilla oli kolme erilaista asua. Ensimmäisessä Antonilla oli San Francisco Giantsien pelipaita ja räpylä, ja Japserilla Barcelonan pelipuku ja jalkapallo. Ikävä kyllä siitä en älynnyt ottaa kuvaa. Saa nähdä minkälaisia kuvista tuli, niistä myöhemmin kun saamme niitä.

3 comments:

kummelikopplan said...

Laraa täälläkin on ikävöity ja perään on välillä huudeltu: Lalaa missä olet? Lalaa herää!

Ansku said...

Ihana Elis!

Unknown said...

Ihania nuo "raakavedokset" kuvista. Taitaa tulla kivoja kuvia!

Lara kyllä ikävöi kanssa poikia ja päiväkodista tullaan juosten äitiä vastaan. Ei ole enää sitä ongelmaa, että ei haluta lähteä kotiin ollenkaan... Äidillä vähän sekavat fiilikset tästä muutoksesta.