Wednesday, August 27, 2014

Kaikenlaista

Ihanat äidit pääsivät viettämään laatuaikaa keskenään. Hyvää ruokaa ja viiniä, ja paljon pulinaa.

Meillä on alkanut super hero -kausi, joka oletettavasti kestää jonkin aikaa. Ehkä jopa vuosia, tytöillä on prinsessapuvut ja pojilla supersankarit. Jasper tarrautui kauppareissulla Costcossa omaan pukuunsa, eikä kaupasta ollut ulos menemistä ilman sitä. Onhan Halloween kohta tulossa, joten suostuin. Anton ei ollut ensin ollenkaan innoissaan puvusta, mutta ostin kuitenkin molemmille, koska jossain vaiheessa tulisi huuto kuitenkin kun hänellä ei omaa olisi. Juho sai hänetkin suostuteltua pukemaan ja hauskaa oli. Jasper on nukkunut oma pukunsa kainalossa useamman yön, nyt se pakattiin hänen pieneen siniseen matkalaukkuunsa odottamaan seuraavaa tulemista.

Lasten kanssa käytiin CuriOdyssey -lastenmuseossa. Siellä on pieni heureka-tyyppinen alue, jossa voi tehdä kaikenlaisia experimenttejä ja toisessa osassa pieni eläintarha. Hyvin samanlainen kuin meidän lähellä oleva Palo Alton Junior Museo, mutta isompi ja hienompi. Lara oli meidän mukana ja lapsilla oli hulvattoman hauskaa. Äitikin sai mukavaa juttuseuraa kun ystävämme Anna liittyi seuraan tyttöjensä kanssa.


Jasper ja Saana :)

Olen hulluna harjoitellut koko kesän puolimaratoniin, joka on reilun viikon päästä syyskuun 7. Aluksi juokseminen ei ollut mukavaa, jalat ja lantio kipeytyivät joka kerta juoksun jälkeen. Mutta ahkera treenaaminen on tuottanut tulosta ja tällä hetkellä juokseminen tuntuu tosi hyvältä ja kroppa erittäin voimakkaalta. Olen noudattanut Runners Worldin treeniohjelmaa niin hyvin kuin suinkin olen pystynyt. En tosin ole pystynyt ihan niin pitkiin matkoihin kuin tässä vaiheessa jo pitäisi pystyä juoksemaan. Mutta olen silti luottavainen. Viime sunnuntaina juoksin 13km ajassa 1h 42 min. Siihen vielä ne loput 8km ja noin tunti aikaa, niin puolikas olisi siinä. Huh huh. Pitäkää peukkuja!

No comments: