Thursday, March 27, 2014

Kyläilyä ja aurinkoa

Viime viikonloppuna oltiin Tuomolan perheen luona Raisiossa yökyläilemässä koko perhe. Lauantain iltapäivää vietimme aurinkoisessa Seikkailupuistossa Turussa ja syömässä käytiin kreikkalaisessa ravintolassa. Aikamoinen hiekkakasa jäi ravintolan lattialle lasten ulkovaatteista, mutta henkilökunta oli kovin lapsiystävällistä eikä heitä kuulema haitannut :)
Meidän pojat ja Nelli leikkivät todella hyvin yhdessä ja keksivät jos jonkunmoita puuhaa. Kuvissa menossa aamuinen tanssisessio. Sen lisäksi tekivät sohvasta, pienestä lasten nojatuolista ja lattiasta temppuradan, jota kierrettiin moneen kertaan. Se oli kuulema heidän "konsertti." En osaa sanoa mistä tuli ja mitä tarkoitti, mutta hauskaa oli. Kun lapset pitivät hauskaa keskenään, sai aikuisetkin vähän hengähtää ja vaan nauttia kivasta seurasta.


Kotiäiti kesäksi kuntoon -projekti on vauhdissa. Saimme lainaksi kuvassa olevan pyöräkärryn ja sitä on nyt ahkerasti testailtu. Pojat ovat aivan innoissaan ja äiti myös. Jos vaikka kunto tässä kohenisi, koska on tullut todettua, että Kallio ja ympäristö on erittäin mäkistä seutua. Aurinko on hellinyt meitä sen verran, että eipä tässä muutamat mäen paljon haittaa.

Linja puistoa en voi liikaa kehua ja siellä onkin leikitty ahkerasti. Melkein joka päivä. Henkistä hyvinvointia äidille toisten äitien ja isien seurasta ja fyysistä hauskaa lapsille ulkoleikeistä. Aivan mahtava paikka ja ihania ihmisiä!


Kävimme myös Hämeenlinnassa moikkaamassa Pirkko-Isomummua, mutta kuvat jäi ikävä kyllä jostain syystä ottamatta. Oli kiva Pirkkoa nähdä ja varsinkin syödä uunituoreita pullia, jotka meille varta vasten oli leiponut. Jasper söi ainakin kolme siinä heti ja saatiin vielä pussillinen kotiin viemisiksi. Nam! 

No comments: