Wednesday, March 19, 2014

Ihana yllätys

Minä koin ehkä elämäni suurimman yllätyksen Nokia-aikaisten työkavereideni ja Juhon ansioista. Tarina meni näin: Meidän piti mennä kyseisenä perjantai-iltana koko perhe Juhon vanhan ystävän luokse syömään, mutta se peruuntui juuri kun olin lähdössä hakemaan lapsia päiväkodista (oksennustauti mukamas). Harmistuneena ehdotin, että mennään sitte jonnekin ravintolaan syömään tms. koska en ollut tehnyt, enkä myöskään varautunut tekemään, ruokaa sille illalle. Juho sanoi tuovansa pizzaa ja suostuin siihen. No, me tullaan lasten kanssa kotiin ja huomaan eteisessä naisten käsilaukun ja ajattelen, että Leena on tullut käymään. Astun ovesta sisään ja huomaan ensin Juhon, joka kuvaa mua. ??? Musiikki alkaa soimaan ja käännän pääni keittiön suuntaan ja siellä on kuusi naista täydessä tällingissä kuohuvaa lasissa!! Olin kertakaikkiaan ällikällä lyöty! Alaleuka putosi varmaan lattiaan asti! Mulla kesti oikeesti about pari minuuttia saada mitään tolkkua mihinkään :) Olin todella ällikällä lyöty :) Harvoin jää Parkkisen rouva hiljaiseksi, mutta nyt jäi :) Varaslähtö Naistenpäivän juhlintaa alkoi siis ihanassa seurassa syöden ja juoden. Oli aivan mahtava ilta! Kiitos rakkaat Noksu-mussukat ja Juho! Tätä oli suunniteltu viikkotolkulla ja vaatinut kaikenmaailman kiemuroita toteutuakseen. Olen otettu.

Äijäpäikkäreita otetaan nykyään kirjan kanssa. Anton kovaan ääneen "lukee" ennen nukahtamistaan ja joskus se uni tulee todella yllättäen :)

Pojat menivät taas Paappalaan yökyläilemään ja minä ja Juho tehtiin pikapyrähdys Tampereelle Anninan ja Henkan luokse. Nautittiin kulttuuria Andy Warholin muodossa Sara Hildenin museossa. Suosittelen käymään, näyttely on 28.5. asti.

Turun reissulla kannatettiin taas ABC-asemaa ja käytiin lounaalla ja leikkimässä. Antonista ei nykyään saa ottaa ollenkaan kuvia, vaan hän protestoi äänekkäästi :) Kuvien ottamisen suhteen täytyy olla siis nopea. Nämä autot ym kolikoilla toimivat vempeleet kelpaavat ihan hyvin meidän pojille vielä ihan liikkumattakin. Tällä kertaa oli kyseessä rallivarikko, jossa tarkistettiin renkaat ja öljyt ja ruuvit ja mitä niitä nyt kaikkian onkaan.

Jaana suunnittelee keittiöremonttia meidän Kalifornian kotiin ja olin tästä syystä "pakotettu" käymään Ikeassa katsomassa keittiön kaappeja. Jasper pääsi leikkimään Smålandiin sillä aikaa kun kiersin kauppaa. Ja löytyihän sieltä. Vaikka ja mitä. Ideoita keittiön kaappeihin, mutta myös paljon muuta. Kauan muhinut idea makuuhuoneiden vaihtamisesta poikien kanssa konkretisoituu varmaan pian kotiinpaluun jälkeen. Sain hyviä ideoita miten sen toteutamme ja pystymme silti tarjoamaan vierashuoneen Suomen vieraille. Eli vink vink kaikille halukkaille ;) Tervetuloa!

Takapenkillä oli hiljaista matkalla takaisin Helsinkiin.

Hassu perhepotretti :)

2 comments:

Anonymous said...

Ihana toi viimeinen kuva! Miesväellä ilmeisesti nakupäivä meneillään....? ;oD terkuin Riitta

Ansku said...

Pojilla oli meneillään sirkuskoulu ja kaikille tuli kuuma. Ainahan adonikset urheilee ilman paitaa ;)