Tuesday, February 05, 2013

Sairastupa jatkuu

Pikkupojat ovat edelleen nuhaneniä, joten suht rauhassa tässä vieläkin mennään. Ollaan me sentään päästy jo puistoon, mutta nyt on Antonin vuoro olla kuumeessa.

Viikonloppu oli kaikesta huolimatta täynnä juhlaa. Lauantaina juhlittiin Rekon 3v päiviä ja siellä olikin riemu ylimmillään. Kuvassa neljä ystävystä, jotka ovat tiiviisti leikkineet yhdessä jo pitkään. Vasemmalta oikealle Anton rattaissa, Reko, Jasper, Jonatan ja Jalmari. Nyt tämä mahtava jengi ikävä kyllä hajoaa, kun kaksi pojista muuttaa Suomeen ja yhden äiti on palannut työelämään. Ja mekin vietämme koko kevään Suomessa. Pitää sopia Rekon ja Jalmarin kanssa treffit siellä :)

Sunnuntaina oli kauan ja hartaasti odotettu Super Bowl. Juho on ollut kuin kissa pistoksissa monta päivää. Sitä jännitti niin paljon, että sai hädin tuskin nukuttua edellisenä yönä :) Tähän oli syynä se, että pelaamassa oli San Franciscon oma joukkue 49ers. Ikävä kyllä oma joukkue hävisi, mutta hauskaa meillä kaikilla oli. Oltiin Fremontissa Family Gastonin vieraina. Toivo oli meidän mukana ja olimme peliä ennen kävelylenkillä, josta hauska kuva kun pikkupojat vaihtoivat pyöriä.

1 comment:

Melissa said...

Pikaisia paranemisia teille.