Wednesday, February 20, 2013

Lunta ja pyöräilyä

Pojat alkaa vihdoin olemaan molemmat terveitä ja ollaan taas päästy normaaliin meininkiin. Ulkoillaan, leikitään ja nukutaan normaalisti. Varsinkin yöt on taas ihanan rauhallisia, kun kaikki nukkuu aamuun asti eikä tarvitse pomppia lapsen luota toiselle lohduttamassa tai paijaamassa. Anton herää normaalisti siinä viiden aikaan juomaan pullon maitoa, mutta jatkaa sen jälkeen vielä uniaan ja muuten nukkuu tosi hyvin. Jasperille on sattunut yöllä muutama vahinko ja silloin pitää tietysti lakanoita vaihtaa, mutta tosi harvoin. Yleisesti ottaen nukutaan kuitenkin hyvin. Äidin pitäisi vaan itse mennä ajoissa nukkumaan...

Tänään oltiin taas viikottaisella kärrylenkillä Fremontissa ja mitäs valkoista siellä pilkotti kukkuloilla :) Luntahan se! Aika harvoin on näkynyt täälläpäin ja pitihän se kameralla ikuistaa. Pari viime päivää on ollut aika kylmää ja yöt varsinkin. Eilinen sadepäivä olikin siis jatkunut lumisateena yöllä. Mutta siis vaan ihan kukkuloiden laella. Tänään oli jo taas lämpimämpi päivä, noin 13 astetta.

Jasper on saanut uuden polkupyörän ja sitä nyt innolla harjoitellaan ajamaan. Ajaminen sujuukin oikein hyvin, mutta jarruttamisessa on vielä petraamista. Tasapainopyörästä on jäänyt päälle se, että jalat maahan kun jarrutetaan, joten näin hän tekee tavallisella pyörälläkin. Joka on taas aika hankalaa, ellei jopa vaarallista, kun on polkimet edessä. Mutta näillä mennään, harjoitus tekee mestarin :)

1 comment:

Melissa said...

Voi vitsit, että on kivan näköistä siellä :)